Dominikaaninen tasavalta sijaitsee Karibianmerellä Etelä- ja Pohjois-Amerikan välissä. Maa on vuoristoinen, ja kasvillisuus vaihtelee rehevästä sademetsästä aavikkoon. Dominikaanisessa tasavallassa elää krokotiileja, leguaaneja ja satoja eri lintulajeja. Se on tanssilajien merengue ja bachata synnyinmaa.

Dominikaanisen tasavallan talous lepäsi pitkään sokerin, kahvin ja tupakan tuotannon varassa, mutta nykyään turismin kasvun myötä palvelusektorista on tullut tärkeämpi. Maan kulttuuriperinnössä on aineksia alkuperäiskansoilta, afrikkalaisilta, espanjalaisilta ja ranskalaisilta. Sen vuoksi Dominikaanisella tasavallalla on muista Karibian maista melko paljon poikkeava kulttuuri, ja asukkaat näkevät itsensä ennemmin latinalaisamerikkalaisina kuin karibialaisina.

Dominikaanisessa tasavallassa puhutaan espanjaa. Kieltä pääsee todella käyttämään, sillä useimmat paikalliset puhuvat huonosti muita kieliä.

×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×