SUPP_HOUSE-370×210

Orientaatio ja koulutus

Ennen vaihto-oppilaiden tuloa järjestetään isäntäperheorientaatio, jonka aikana perheet voivat tutustua toisiinsa ja alueen vapaaehtoisiin – niihin samoihin, jotka ovat tukena koko vuoden ajan. Kaikki perheet saavat AFS:n isäntäperheoppaan.

SUPP_24-370×210

Ympärivuorokautinen päivystys

AFS:n toimisto päivystää 24 tuntia vuorokaudessa äkillisten hätätapausten varalta.

SUPP_PERSON-370×210

Oma yhdyshenkilö

Jokaiselle nimetään oma yhdyshenkilö, johon vaihto-oppilas ja perhe voivat pitää yhteyttä koko ohjelman ajan. Yhdyshenkilö auttaa molempia osapuolia myös solmukohdissa. Jos ongelmien tai elämäntilanteen muutoksen vuoksi päädytään perheenvaihtoon, AFS etsii vaihto-oppilaalle uuden isäntäperheen. Kesäoppilaiden yhdyshenkilö on toimiston kesäohjelmakoordinaattori.

compassion3

70 vuoden kokemus - laatu & turvallisuus

Pitkä kokemus vaihto-opiskelusta tuo vakautta epävarmoina aikoina.

Kauttamme on lähtenyt yli 70 vuoden aikana yli 10 000 nuorta maailmalle, ja olemme ottaneet suunnilleen saman verran ulkomaalaisia nuoria vaihto-oppilaiksi Suomeen. Meiltä on tänäkin vuonna lähtenyt ja lähtee ulkomaille vaihtoon kymmeniä opiskelijoita.

lightbulb

Laaja vakuutus ja sertifioitu toiminta

Kaikki saapuvat sekä lähtevät oppilaamme saavat erittäin laajan vakuutuksen, joka sisältää myös esim. hoitokulut, jos oppilas sairastuisi koronaan vaihto-oppilasohjelman aikana.

AFS on mm. Opetushallituksen, UNESCO:n ja CSIET -järjestön tunnustama vaihto-oppilasjärjestö.

world_hugcrop

Oppilaita yli 30+ kohdemaasta!

Laajan kohdemaavalikoiman lisäksi meille saapuu Suomeen oppilaita ympäri maailmaa!

×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×