Tutustu AFS Global You -ohjelmiin!

Kansainväliset virtuaalivaihto-ohjelmamme ovat hyödyllisiä ja hauskoja. Ne kehittävät tapaasi tarkastella maailmaa ja parantavat vaikutustaitojasi. Molemmista on varmasti hyötyä sekä omassa elämässäsi että työurallasi. Voit luottaa asiantuntijuuteemme, sillä meillä on alalta vuosikymmenten kokemus.

AFS Global You Adventurer

Lähde tutkimusmatkalle maailmalle kotoa käsin, hanki uusia ystäviä ja sukella eri kulttuureihin! Ainutlaatuisen virtuaalisen vaihto-ohjelman aikana tutustut eri maista kotoisin oleviin nuoriin ja pääset mukaan kansainväliseen yhteisöön. Opettajina toimivat AFS:n asiantuntijat, jotka ovat kansainvälisyystaitojen vankkoja ammattilaisia. Huippuunsa kehitetyt ohjelmat perustuvat yli 70 vuoden kokemukseen vaihto- ja koulutusohjelmien järjestämisestä yli 60 maassa.

Tilaa nyt!

AFS Global You Changemaker

Voit muuttaa maailmaa, päästä mukaan kansainväliseen yhteisöön ja oppia, miten vaikutat omalla toiminnallasi yhteisöön ja koko yhteiskuntaan. Kaksi maailmanluokan organisaatiota tarjoaa sinulle työkalut, joita käyttämällä pystyt kehittymään globaaliksi vaikuttajaksi mistä päin maailmaa tahansa. AFS on kehittänyt ohjelman yhdessä Pennsylvanian Ivy League -yliopiston Social Impact Strategy -laitoksen kanssa, joka on erikoistunut sosiaalisen vaikuttamisen strategiaan. 

Tilaa nyt!
  1. Tutustut samanikäisiin nuoriin, jotka ovat kotoisin eri puolilta maailmaa.

  2. Pääset mukaan kansainväliseen AFS Global Citizens -yhteisöön.

  3. Hankit taitoja, joista sinulle on etua opinnoissasi ja työelämässä.

  4. Saat todistuksen kurssin suorittamisesta.

  5. Opit, miten voit itse vaikuttaa asioihin tehokkaasti.

  6. Näet maailman uusin silmin kotoa käsin.

Vuosikymmenten kokemus ja yhteistyö huippuasiantuntijoiden kanssa

AFS on mullistanut monen elämän ja kasvattanut aktiivisia maailmankansalaisia kansainvälisyysohjelmiensa avulla jo 75 vuoden ajan. AFS Global You Changemaker -ohjelmassa toimimme yhteistyössä Pennsylvanian Ivy League -yliopiston Center of Social Impact Strategy -laitoksen (CSIS) kanssa. Yliopisto on yksi maailman arvostetuimmista oppilaitoksista.

19956153_1623496437674473_2439171236122417531_o-1024×683

Tietoa vanhemmille

Auta nuorta hankkimaan arvokkaita tulevaisuuden työkaluja: työelämätaitoja, innovatiivisuutta ja tehokkaita sosiaalisia vaikuttamiskeinoja. AFS:n avulla nuori pääsee mukaan kansainväliseen AFS-yhteisöön, jossa hän voi luoda elinikäisiä globaaleja kontakteja.   

AFS:n virtuaalisiin vaihto-ohjelmiin osallistuvat saavat todistuksen kurssin suorittamisesta. Ohjelma antaa nuorille ensiarvoisen tärkeitä valmiuksia opintoja ja työelämää varten. 

×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×