AUS-HS-students-1024×576

koulunpenkille tuulahdus maailmaa

Nuorten kansainvälisyys

AFS järjestää kouluvierailuja, jotka käsittelevät kansainvälisyyttä, vieraan kulttuurin kohtaamista ja siihen sopeutumista konkreettisella tavalla. Nuoret kertovat omista kokemuksistaan ja mitä vaihto-opiskelu tai vapaaehtoisuus on heidän elämäänsä tuonut. Vierailut voivat olla myös digitaalisia tapahtumia ja niitä voidaan räätälöidä tarpeen mukaan juuri sinun kouluusi sopivaksi (esim. tietty kieli, kohdemaa, kansainvälisyyden teema, workshop jne.)

Copy of DSC_0418

Kenelle vierailuja järjestetään?

Vierailut on suunniteltu erityisesti peruskoulun 8. ja 9. luokan oppilaille sekä lukion ensimmäisen vuoden opiskelijoille. Vierailu soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kielten, yhteiskuntaopin tai opinto-ohjauksen tunneille.

Materiaaleja opettajille

Kutsu meidät kouluvierailulle

AFS järjestää kansainvälisyyteen ja vaihto-oppilastoimintaan liittyviä kouluvierailuja. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

  • Voit ehdottaa päivien tai viikkojen tarkkuudella.
Suvi_ympyrä

Suvi Piipponen, Support Coordinator

Ota yhteyttä!

Olen Suvi ja apunanne kaikissa mieltänne askarruttavissa kysymyksissä kouluyhteistyöhön, koulupaikkoihin tai kouluvierailuihin liittyen. Minut saa kiinni sähköpostitse, puhelimitse ja tekstiviestitse, Whatsappin kautta tai täyttämällä yltä löytyvän lomakkeen.

Puh. 044 493 5543
Email. [email protected]

Ehdota vierailua!
×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×