Sopisiko kouluunne tuulahdus maailmalta? Pohditteko, miten käsitellä nuorten kanssa kansainvälisyyteen liittyviä teemoja?

AFS tarjoaa kouluille kouluvierailuja, jotka käsittelevät kansainvälisyyttä, vieraan kulttuurin kohtaamista ja siihen sopeutumista konkreettisella ja nuoria kiinnostavalla tavalla. Kerromme myös AFS:n toiminnasta, mahdollisuuksista lähteä vaihto-oppilaaksi ja vaihto-oppilaan isäntäperheenä toimimisesta. Kouluvierailun pitää asiantunteva vapaaehtoinen. Mahdollisuuksien mukaan vierailulle voi osallistua myös Suomessa nyt vaihto-oppilaana oleva nuori.

Vierailut on suunniteltu erityisesti peruskoulun 8. ja 9. luokan oppilaille sekä lukion ensimmäisen vuoden opiskelijoille. Vierailu soveltuu esimerkiksi kielten, yhteiskuntaopin tai opinto-ohjauksen tunneille. Kouluvierailun pituus on räätälöitävissä tarpeisiinne.

Tilaa kouluvierailu täyttämällä alta löytyvä lomake.

Kaikissa koulupaikkoihin ja kouluvierailuihin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä myös [email protected].

AFS on kansainvälisyyskasvatusjärjestö, joka toimii yli 50 maassa ympäri maailman. Suomessa AFS on järjestänyt vaihto-oppilastoimintaa vuodesta 1948. Vuosittain lähetämme maailmalle noin 150 vaihto-oppilasta ja vastaavasti Suomeen saapuu joka vuosi noin 200 nuorta ympäri maailman.

Tilaa kouluvierailu

AFS:n vapaaehtoiset tekevät kansainvälisyyteen ja vaihto-oppilastoimintaan liittyviä kouluvierailuja. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!
  • Lue lisää tietosuojasta AFS:ssa: https://www.afs.fi/tietosuoja/