Hallitustyö on vapaaehtoistyötä

 

Järjestömme toiminta niin Suomessa kuin muissakin maissa perustuu vapaaehtoisten panokseen. Kaikki hallituksen jäsenet ovat AFS:n vapaaehtoisia. Jokaisella yhdistyksen jäsenellä on mahdollisuus asettua ehdolle, ja jokainen jäsen voi äänestää hallituksen jäsenten vaalissa. Jäsenenä voit siis vaikuttaa osallistumalla yhdistyksen vuosikokoukseen.

Hallituksen tärkein tehtävä on huolehtia siitä, että vuosikokouksessa asetetut tavoitteet saavutetaan. Kokousten aiheina ovat muun muassa yhdistyksen talous, strategian kehittäminen sekä toimintasuunnitelman seuranta. Hallituskaudella 2022 keskitytään toiminnan säilyttämiseen, varainhankintaan sekä vapaaehtoiskentän sitouttamiseen.

Hallituksen jäsenet tekevät kokousten välillä valmistelevia töitä tahoillaan. Vaaleilla valittujen jäsenten lisäksi myös Suomen AFS:n toiminnanjohtaja osallistuu hallituksen kokouksiin. 

Voit olla rohkeasti yhteydessä hallitukseen erityisesti järjestön kehittämiseen, yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja edunvalvontaan liittyvissä asioissa. Ota meihin yhteyttä, mikäli sinua kiinnostaa hakea hallitukseen. 

Hallituksen tavoittaa osoitteesta [email protected].

Suomen AFS:n hallituksen jäsenet 2022-2023

Mikko Salo, Puheenjohtaja
Petra Mengelt, Varapuheenjohtaja
Lotta Sjöblom
Anni Tahvanainen
Mirjami Oja
Sofia Levonen
Katarina Laaksonen
Emma Hannonen
Matti Koskinen
Jenni Bäckström-Toivanen

×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×