Hallitustyö on vapaaehtoistyötä

 

Järjestömme toiminta niin Suomessa kuin muissakin maissa perustuu vapaaehtoisten panokseen. Kaikki hallituksen jäsenet ovat AFS:n vapaaehtoisia. Jokaisella yhdistyksen jäsenellä on mahdollisuus asettua ehdolle, ja jokainen jäsen voi äänestää hallituksen jäsenten vaalissa. Jäsenenä voit siis vaikuttaa osallistumalla yhdistyksen vuosikokoukseen.

Hallituksen tärkein tehtävä on huolehtia siitä, että vuosikokouksessa asetetut tavoitteet saavutetaan. Kokousten aiheina ovat muun muassa yhdistyksen talous, strategian kehittäminen sekä toimintasuunnitelman seuranta. Hallituskaudella 2022 keskitytään toiminnan säilyttämiseen, varainhankintaan sekä vapaaehtoiskentän sitouttamiseen.

Hallituksen jäsenet tekevät kokousten välillä valmistelevia töitä tahoillaan. Vaaleilla valittujen jäsenten lisäksi myös Suomen AFS:n toiminnanjohtaja osallistuu hallituksen kokouksiin. 

Voit olla rohkeasti yhteydessä hallitukseen erityisesti järjestön kehittämiseen, yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja edunvalvontaan liittyvissä asioissa. Ota meihin yhteyttä, mikäli sinua kiinnostaa hakea hallitukseen. 

Hallituksen tavoittaa osoitteesta [email protected].

AFS Suomen hallitus 2024-2025

Petra Mengelt, Puheenjohtaja
Mikko Salo, Varapuheenjohtaja
Jenni Bäckström-Toivanen
Emma Hannonen
Riikka Hirvikallio
Matti Koskinen
Katarina Laaksonen
Mirjami Oja
Lotta Sjöblom
Eeva Vakkilainen

  1. Puheenjohtaja - Petra Mengelt

  2. Varapuheenjohtaja - Mikko Salo

  3. Jenni Bäckström-Toivanen

  4. Emma Hannonen

  5. Riikka Hirvikallio

  6. Matti Koskinen

  1. Katarina Laaksonen

  2. Lotta Sjöblom

  3. Eeva Vakkilainen

  4. Mirjami Oja

×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×