Hallitukseen kuuluu 8-10 jäsentä, jotka valitaan loka-marraskuussa yhdistyksen vuosikokouksessa. Hallituksen jäsenen kausi on kaksi vuotta.

Hallitustyö on vapaaehtoistyötä

 

Järjestömme toiminta niin Suomessa kuin muissakin maissa perustuu vapaaehtoisten panokseen. Myös kaikki hallituksen jäsenet ovat AFS:n vapaaehtoisia. Jokaisella yhdistyksen jäsenellä on mahdollisuus asettua ehdolle, ja jokainen jäsen voi äänestää hallituksen jäsenten vaalissa. Jäsenenä voit siis vaikuttaa vaikuttaa osallistumalla yhdistyksen vuosikokoukseen.

Hallituksen tärkein tehtävä on huolehtia siitä, että vuosikokouksessa asetetut tavoitteet saavutetaan. Kokousten aiheina ovat muun muassa yhdistyksen talous, strategian kehittäminen sekä toimintasuunnitelman seuranta. Hallituksen jäsenet tekevät kokousten välillä valmistelevia töitä tahoillaan. Vaaleilla valittujen jäsenten lisäksi myös Suomen AFS:n toiminnanjohtaja osallistuu hallituksen kokouksiin.

Voit olla rohkeasti yhteydessä hallitukseen erityisesti järjestön kehittämiseen, yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja edunvalvontaan liittyvissä asioissa.

Hallituksen tavoittaa osoitteesta [email protected].

hallitus marraskuu 2019

Suomen AFS:n hallituksen jäsenet 2019-2020

Anni Siltanen (puheenjohtaja)
Tommi Mäki (varapuheenjohtaja)
Iisa Mattila
Laura Rinne
Aleksi Aukia
Riikka Hirvikallio
Nina Miettinen
Anne Dahl
Iina Sorvari
Sanna Puumalainen