Vaihto-oppilaaksi

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut AFS-vaihdosta ja haluat lisätietoa? Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä.

Saat sähköpostitse linkin kalenteriin, jonka kautta voit varata itsellesi sopivan soittoajan. Keskustelu on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Ota siis ensiaskel AFS-matkallasi. Lisätietoa löytyy myös vaihto-oppilassivuiltamme.

Pyydä lisätietoa
Copy of Global You website elements – hand shaking-01

Täytä hakemus

Oletko jo valmis hakemaan? Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään.

AFS:llä vaihtoon voit hakea ympäri vuoden! Paikat täytetään hakujärjestyksessä, joten hakea voi niin kauan kun paikkoja riittää. Huomioithan kuitenkin että monet kohdemaat ovat erittäin suosittuja ja paikat täyttyvät todella nopeasti. Haku kannattaa siis aloittaa niin pian kuin mahdollista, varsinkin kun se ei vielä sido sinua mihinkään.

Hae vaihtoon

Isäntäperheeksi

Lisätietoa

Oletteko kiinnostuneita AFS-isäntäperhetoiminnasta? Lisätietojen pyytäminen ei sido teitä mihinkään. Jättäkää yhteystietonne alle, niin olemme teihin pian yhteydessä. Jätettyänne yhteystietonne saatte sähköpostin, josta löytyvän linkin kautta voitte varata soittoajan.

Keskustelu on ilmainen eikä sido mihinkään. Kerromme tarkemmin mitä isäntäperheys käytännössä tarkoittaa, mitä odottaa ja millaista apua saatte matkan varrella sekä paljon muuta. Kysykää avoimesti ihan mitä tahansa – tyhmiä kysymyksiä ei ole. Lisätietoa isäntäperhetoiminnasta löytyy myös isäntäperhe-sivuiltamme.

Pyydä lisätietoa
Copy of Global You website elements – hand shaking-01

Tutustu oppilaisiimme

Kiinnostaako teitä, että ketkä Suomeen tulevista lukukausioppilaista etsivät vielä perhettä? Vaihto-oppilaat viettävät Suomessa lukukauden. Nämä oppilaat tulevat pääosin Euroopasta ja Yhdysvalloista.

Vuosioppilaiden tavoin oppilaat osallistuvat isäntäperheidensä kanssa normaaliin arkeen ja käyvät lukiota. Nuorille järjestetään tulo- ja loppuorientaatio ja paikallisia tapahtumia paikallisyhdistyksestä riippuen.

Tutustu vaihto-oppilaisiin

Kiinnostaako vapaaehtoisuus?

Ilmoittaudu AFS-vapaaehtoiseksi
×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×