_DSC1645

Vuosioppilaat

Vuosiohjelma 12.8.2022-13.6.2023

Suomeen tulee vaihto-oppilaita kaikista maanosista: Aasiasta, Afrikasta, Euroopasta, Latinalaisesta Amerikasta, Oseaniasta ja Pohjois-Amerikasta.

Vaihto-oppilaat elävät Suomessa tavallista arkea isäntäperheidensä kanssa ja käyvät suomen- tai ruotsinkielistä lukiota. Syksyllä noin 2-3 viikkoa Suomeen saapumisen jälkeen oppilaat osallistuvat kaikille pakolliselle tulo-orientaatioleirille. Keväällä vaihdon lähestyessä loppuaan AFS järjestää oppilaille loppuorientaatioleirin.

Tutustu vuosioppilaisiin!
4269532770_c3bd386a1d_o

Lukukausioppilaat

Lukukausiohjelma

12.8.2022-10.1.2023

Vaihto-oppilaat viettävät Suomessa lukukauden. Nämä oppilaat tulevat pääosin Euroopasta ja Yhdysvalloista.

Vuosioppilaiden tavoin oppilaat osallistuvat isäntäperheidensä kanssa normaaliin arkeen ja käyvät lukiota. Nuorille järjestetään tulo- ja loppuorientaatio ja paikallisia tapahtumia paikallisyhdistyksestä riippuen.

Tutustu lukukausioppilaisiin!

Isäntäperheiden kokemuksia webinaareissa

“Vaihto-oppilaamme myötä olemme tutustuneet perheenä uudella tavalla toisiimme. Tämä on ollut varsinkin näin Korona-aikana valtavan suuri piristys. Olemme nähneet tämän matkan aikana kotimaamme uusin silmin. Oppineet arvostamaan asioita täysin eri tavoin, se mikä on meillä arkista voi toiselle olla juhlaa.” – AFS-perheen äiti Minna

Osallistu ilmaiseen webinaariin