AFS:n vuosioppilaat ovat Suomessa yhden kokonaisen kouluvuoden ajan. Oppilaita tulee vuosittain mm. Aasiasta, Euroopasta, Latinalaisesta Amerikasta ja Pohjois-Amerikasta. He elävät Suomessa tavallista arkea isäntäperheissä ja käyvät suomen- tai ruotsinkielistä lukiota.

Vuosioppilaan isäntäperheenä voi kuitenkin toimia myös lyhyemmän aikaa, esimerkiksi syyslukukauden (5kk) tai 2-3kk heti vaihtovuoden alussa. AFS etsii tämän jälkeen oppilaalle seuraavan perheen samalta paikkakunnalta.

Vuosioppilaiden esittelyt

Tutustu oppilaiden terveisiin ja pohdi kuka sopii parhaiten juuri teidän perhe-elämään! Voit kysyä meiltä lisätietoa sinua kiinnostavien oppilaiden hakemuksista sivun alhaalla olevan lomakkeen avulla. Yhteydenotto EI SIDO SINUA MIHINKÄÄN, vaan auttaa saamaan yksityiskohtaisemman kuvan oppilaasta (mm. lisätietoa kuvien ja videon muodossa). Kaikki kuvaukset ovat GDPR-lainsäädännön mukaisia.

TULOSSA!
Hakemuksia käsitellään vielä.

Miten valita teille sopiva oppilas?

Kuinka löydät teidän perheeseen sopivan vaihto-oppilaan ja mitä asioita kannattaa ottaa huomioon kun tutustuu oppilaiden kuvauksiin, kuviin ja videoihin? AFS:n ilmaisissa isäntäperheiden infotilaisuuksissa kerromme vinkkejä tähän liittyen ja AFS-perheet jakavat omia kokemuksiaan. Ilmoittaudu mukaan seuraavaan infowebinaariin!

Ilmoittaudu webinaariin

Haluaisin lisätietoa tietyistä oppilaista

Tutustumalla tarkemmin oppilaiden hakemuksiin, kuviin ja videoihin pääset pintaa syvemmälle siitä millainen nuori Suomeen on tulossa. Jos haluat lisätietoa tietyistä oppilaista niin kerro siitä meille alla olevan lomakkeen avulla. Lähetämme sinulle lisätietoa pikimmiten. Voit myös laittaa sähköpostia [email protected]

Haluan lisätietoa isäntäperhetoiminnasta!