Isantaperheeksi vaihto-oppilaalle AFS

Vuosioppilaat

Vuosiohjelma 16.08.24 – 17.06.25

Lukuvuosioppilaat ovat Suomessa noin 10 kk ja asuvat tämän ajan isäntäperheen luona. Oppilaita tulee mm. Aasiasta, Euroopasta, Latinalaisesta Amerikasta ja Pohjois-Amerikasta. He ovat lukio-ikäisiä, elävät Suomessa tavallista arkea isäntäperheissä ja käyvät suomen- tai ruotsinkielistä lukiota yhdessä paikallisten oppilaiden kanssa.

Tutustu vuosioppilaisiin
AFS vaihto-oppilas kotiin lukukausi

Lukukausioppilaat

Lukukausiohjelma 16.08.24 – 07.01.25

Lukukausioppilaat ovat Suomessa noin 5 kk ja asuvat tämän ajan isäntäperheen luona. Oppilaita tulee Euroopasta, Latinalaisesta Amerikasta ja Pohjois-Amerikasta. Kuten lukuvuosioppilaatkin, he ovat lukio-ikäisiä, elävät Suomessa tavallista arkea isäntäperheissä ja käyvät suomen- tai ruotsinkielistä lukiota yhdessä paikallisten oppilaiden kanssa.

Tutustu lukukausioppilaisiin
Isäntäperheeksi lyhyeksi aikaa AFS

Lyhytaikaisempi perhe

Mikäli isäntäperheenä toimiminen pidemmän aikaa ei sovi tällä hetkellä teidän perheen aikatauluihin, niin voitte toimia myös alueellanne väliaikasena loma-ajan perheenä tai lyhytaikasperheenä tarpeen vaatiessa. Näille perheille on satunnaisesti tarvetta ympäri vuoden. Olethan meihin yhteydessä mikäli tämä olisi teidän perheelle mahdollista.

Tämä mahdollisuus kiinnostaa

Isäntäperheiden kokemuksia

Paras tapa ymmärtää millaista isäntäperheiden arki on, mitä siihen kuuluu ja mitä kannattaa hakuvaiheessa ottaa huomioon, on osallistua AFS:n ilmaisiin isäntäperheinfo-webinaareihin, joissa AFS-tiimi yhdessä toiminnassa mukana olevien perheiden kanssa kertoo yksityiskohtaisemmin isäntäperheydestä ja perheet jakavat omia kokemuksiaan.

Ilmoittaudu webinaariin
Susanna_Ympyrä2

SUSANNA TASKINEN, PROGRAM MANAGER

Ota yhteyttä

Olen Susanna ja apunanne kaikissa mieltänne askarruttavissa isäntäperhekysymyksissä. Minut saa kiinni puhelimitse ja tekstiviestitse, sähköpostitse, Whatsappin kautta tai varaamalla alta veloituksettoman soittoajan.

Puh. 044 739 3606
Email. [email protected]

Varaa soittoaika
Meri Mattus kuva3

MERI MATTUS, PROGRAM MANAGER

Ota yhteyttä

Olen Meri ja apunanne kaikissa mieltänne askarruttavissa isäntäperhekysymyksissä. Minut saa kiinni puhelimitse ja tekstiviestitse, sähköpostitse, Whatsappin kautta tai varaamalla alta veloituksettoman soittoajan.

Puh. 044 493 9598
Email. [email protected]

Varaa soittoaika
×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×