AFS:n lukukausioppilaat (eli semester -oppilaat) ovat Suomessa tavallisesti syyslukukauden ajan. He asuvat isäntäperheessä 5 kuukautta ja käyvät suomen- tai ruotsinkielistä lukiota.

Oppilaita tulee Euroopasta, Latinalaisesta-Amerikasta ja Yhdysvalloista. Kaikille syksyn 2022 semesteroppilaille on nyt löytynyt isäntäperhe.

Kysy lisätietoja kevään oppilaista: [email protected]

Lukukausioppilaiden esittelyt

Kuka sopii parhaiten teidän perheeseen?

Mistä tietää kuka oppilaista sopii parhaiten juuri oman perheen arkeen? Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon kun tutustuu oppilaiden kuvauksiin, kuviin ja videoihin? AFS:n ilmaisissa isäntäperheiden infotilaisuuksissa kerromme vinkkejä edellä mainittuihin kysymyksiin liittyen ja AFS-perheet jakavat omia kokemuksiaan. Ilmoittaudu mukaan seuraavaan infowebinaariin!

Ilmoittaudu webinaariin

Lisätietoa oppilaista

Tutustumalla tarkemmin oppilaiden hakemuksiin, kuviin ja videoihin pääset pintaa syvemmälle siitä millainen nuori Suomeen on tulossa. Jos haluat lisätietoa tietyistä oppilaista niin kerro siitä meille alla olevan lomakkeen avulla. Lähetämme sinulle lisätietoa pikimmiten. Voit myös laittaa sähköpostia [email protected]

Haluan lisätietoa isäntäperhetoiminnasta!