AFS:n lukukausioppilaat (eli semester -oppilaat) ovat Suomessa tavallisesti syyslukukauden ajan. He asuvat isäntäperheessä noin 5 kuukautta ja käyvät suomen- tai ruotsinkielistä lukiota. Oppilaita tulee Euroopasta, Latinalaisesta-Amerikasta ja Yhdysvalloista.

Tällä hetkellä etsimme isäntäperhettä yhdelle Suomessa jo olevalle  oppilaalle Keravalla. Kevätlukukaudella Suomeen ei tule uusia semesteroppilaita, mutta osa jo täällä olevista lukuvuosioppilaista tarvitsee 2. perheen kevätkaudeksi. Lisätietoja: [email protected]

Voit myös aina ilmoittautua mukaan tilapäiseksi loma-/lyhytaikaisisäntäperheeksi.

Lukukausioppilaiden esittelyt

Asli, 18v, Belgia

Keravalla asuva Asli on ystävällinen ja asiallinen tyttö, hoitaa asiansa hyvin ja itsenäisesti. Hän soittaa pianoa, laulaa kuorossa ja tykkää tanssia. Asli on allerginen kissoille ja koirille, mutta voi elää koiran kanssa, jos koira ei tule hänen makuuhuoneeseensa. Kotona Belgiassa Asli elää äidin kanssa ja toimii viikottain lapsenvahtina. Hän auttelee kotona ja pitää oman huoneensa järjestyksessä.

Asli etsii kotia alueelta, josta olisi kohtuullista kulkea Keravan lukioon. Hänellä on lukiossa jo ystäviä, eikä hän haluaisi vaihtaa koulua.

Lisätietoa oppilaista

Tutustumalla tarkemmin oppilaiden hakemuksiin, kuviin ja videoihin pääset pintaa syvemmälle siitä millainen nuori Suomeen on tulossa. Jos haluat lisätietoa tietyistä oppilaista niin kerro siitä meille alla olevan lomakkeen avulla. Lähetämme sinulle lisätietoa pikimmiten. Voit myös laittaa sähköpostia [email protected].

Kuka sopii parhaiten teidän perheeseen?

Mistä tietää kuka oppilaista sopii parhaiten juuri oman perheen arkeen? Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon kun tutustuu oppilaiden kuvauksiin, kuviin ja videoihin? AFS:n ilmaisissa isäntäperheiden infotilaisuuksissa kerromme vinkkejä edellä mainittuihin kysymyksiin liittyen ja AFS-perheet jakavat omia kokemuksiaan. Ilmoittaudu mukaan seuraavaan infowebinaariin!

Ilmoittaudu webinaariin