AFS Global You Adventurer

Viisi viikkoa kestävä virtuaalinen vaihto-ohjelma on avoin kaikille 14‒17-vuotiaille nuorille kaikkialta maailmasta. Ohjelmassa opiskellaan kansainvälisyystaitoja ja rakennetaan siltoja eri kulttuurien välille. Ohjelmasta saa osallistumistodistuksen.

Ainutlaatuinen virtuaaliohjelma kehittää sosiaalisia taitoja, jota tarvitset toimiessasi eri kulttuureissa. Samalla pääset mukaan mielenkiintoiseen kansainväliseen yhteisöön.

Opettajina ohjelmassa ovat AFS:n asiantuntijat, joilla on vankka osaaminen kansainvälisyystaidoista. Huippuunsa hiotut ohjelmat perustuvat yli 70 vuoden kokemukseen vaihto- ja koulutusohjelmien järjestämisestä yli 60 maassa.

Global You Visual 1-01

TÄSSÄ VIRTUAALIOHJELMASSA OPIT MUUN MUASSA, KUINKA

 • Ajat itsellesi tärkeitä asioita ja parannat omalta osaltasi maailmaa
 • Olet osa kansainvälistä yhteisöä, joka haluaa aidosti vaikuttaa asioihin
 • Kulttuurien välisten erojen tuntemus on tärkeää
 • Empatiakyvyn kehittäminen on välttämätöntä
 • Vältät hätiköityjä päätelmiä
 • Toimit, jos kohtaat eriarvoisuutta.

Ohjelman lopuksi saat AFS:n myöntämän todistuksen uusista kansainvälisyystaidoistasi.

Kuka voi osallistua AFS Global You™ -ohjelmaan?

Tämä ohjelma on aidosti kansainvälinen. Se on tarkoitettu kaikille 14‒17-vuotiaille nuorille, jotka haluavat tutustua eri maista kotoisin oleviin nuoriin.
TÄMÄ OHJELMA SOPII SINULLE, JOS…
 • olet utelias ja tiedonhaluinen
 • haluat vaikuttaa asioihin positiivisella tavalla
 • sinusta on kiva tavata uusia, erilaisia ihmisiä
 • olet kiinnostunut tutustumaan nuoriin, jotka ovat kotoisin eri puolilta maailmaa.
Miksi kannattaa osallistua?
 • Pääset nauttimaan elämyksellisestä hetkistä. Unohtumattoman kokemuksen lisäksi kehität kansainvälisyystaitojasi.
 • Näet maailman uusin silmin, helposti kotoa käsin.
 • Opit olemaan avoin uusille ajatuksille, kokemuksille ja taidoille.
 • Tutustut eri maista kotoisin oleviin nuoriin.
 • Pääset osaksi kansainvälistä AFS Global Citizens -yhteisöä.
 • Saat AFS Global Competence -todistuksen, jonka voit lisätä ansioluetteloosi ja korkeakoulu- tai työhakemukseesi.

Usein kysytyt kysymykset

Ohjelmassa on 20 moduulia, jotka voit opiskella viiden viikon aikana omaan tahtiisi. Niiden suorittaminen kestää noin 16 tuntia. Osallistut myös neljään sinulle kehitettyyn virtuaalitapahtumaan. Niissä pohdit moduulien sisältöä, kerrot mielipiteitäsi, kuulet muiden kommentteja sekä osallistut ryhmäkeskusteluun yhdessä eri puolilta maailmaa kotoisin olevien nuorten sekä AFS:n kouluttaman asiantuntijan kanssa. Samalla kehität tulevaisuuden työelämätaitojasi.

Joustavat Global You -ohjelmat on helppo sovittaa kiireiseenkin aikatauluun. Ohjelmaan osallistuminen vie aikaa noin 2-3 tuntia viikossa. Kun olet ilmoittautunut, otamme sinuun yhteyttä. Näin haluamme varmistaa, että tarjoamme parhaan mahdollisen aikataulun sinulle ja muille kurssilaisille ympäri maailman.

Maailmanmatkalle kotoa käsin

Haluan osallistua!

Lataa ohjelman englanninkielinen esite

Tietoa vanhemmille

Auta nuorta hankkimaan arvokkaita tulevaisuuden työkaluja: työelämätaitoja, innovatiivisuutta ja tehokkaita sosiaalisia vaikuttamiskeinoja. AFS:n avulla nuori pääsee mukaan kansainväliseen AFS-yhteisöön, jossa hän voi luoda elinikäisiä globaaleja kontakteja.   

AFS:n virtuaalisiin vaihto-ohjelmiin osallistuvat saavat todistuksen kurssin suorittamisesta. Ohjelma antaa nuorille ensiarvoisen tärkeitä valmiuksia opintoja ja työelämää varten. 

AFSers making an impact

Teens who take part in AFS programs today are leaders who go on to great things.
Regina_Agyare

Regina Agyare Honu

(GHANA TO NORWAY, 2000)

Tech innovator, changemaker and founder of Soronko Academy and Tech for Girls, the first coding and Human-centered design school in West Africa, was named one of the BBC 100 Women for empowering women and girls with technology skills.

AFSer-in-space

Samantha Cristoforetti

(ITALY TO USA, 1994)

The first Italian woman in space, Italian Air Force Captain Cristoforetti holds the record for the longest uninterrupted spaceflight by a European astronaut (199 days, 16 hours). A U.S. Space Camp Hall of Famer, she is spokesperson for Mission X: Train Like an Astronaut and mentors space fans @AstroSamantha on Twitter.

Carla-Bolivar

Carla Bolivar Quintero

(VENEZUELA TO GERMANY, 2009)

A physician on the front lines of the Covid-19 pandemic in Chile, a country that has the third most coronavirus cases in Latin America, says her global superpower is understanding people and using empathy to give the best care in these challenging times.

Christine-Lagarde

Christine Lagarde

(FRANCE TO USA, 1973)

President of the European Central Bank, this noted antitrust and labor lawyer and longtime advocate for women’s equality has urged policymakers to reform fiscal policies, invest in infrastructure and create jobs and strengthen the role of women in the world economy.

Elämyksellinen ohjelma, joka perustuu tutkimustietoon

AFS:n kansainvälisyysosaamisen asiantuntijat ovat kehittäneet Global You -ohjelmien sisällön. Sen perustana on yli 70 vuoden kokemus vaihto-ohjelmien järjestämisestä yli 60 maassa. (Linkistä avautuva sivu on englanninkielinen.)

Lue, mitä kurssilaiset kertovat virtuaalisista vaihto-ohjelmistamme

“On kiva tutustua ihmisiin, joilla on samanlaisia ajatuksia ja jotka ymmärtävät minua! Haluan innostaa ihmisiä ja levittää positiivisuutta ja rakkautta, ajaa muutosta ja edistää ennakkoluulottomuutta, koska sitä maailmassa tarvitaan.”

”Oli hieno kokemus opiskella tässä ohjelmassa. Näinä aikoina voimme olla surullisia ja joskus voi tuntua siltä, ettei ole mahdollista olla avoimin mielin tai hankkia uutta tietoa. Tässä ohjelmassa se kuitenkin onnistui.”

“Opin ja sain todella paljon irti näistä moduuleista: opin ymmärtämään itseäni ja muita, kuinka kommunikoida ja mitä empatia on, sekä paljon muuta. Tapasin mielenkiintoisia ihmisiä muista maista ja sain tilaisuuden keskustella heidän kanssaan. Tämä on tosi hyvä ja merkityksellinen ohjelma.”

Haluan osallistua!

Maailmaa voi tutkia kotoakin käsin – varaa nyt paikkasi! AFS Global You -ohjelmaan osallistuminen edellyttää kertaluonteista 315 dollarin (USD) maksua. Kun olemme hyväksyneet lähettämäsi tiedot, toimitamme sinulle linkin. Sen kautta voit maksaa osallistumismaksun ja viimeistellä ilmoittautumisesi.

Varmista paikkasi

Pidä yhteyttä Global You -tiimiin!

Ota yhteyttä
×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×