Argentiina – tunteikkaan tangon ja taiturimaisen jalkapallon maa – on maailman kahdeksanneksi suurin valtio. Se ulottuu trooppisesta pohjoisesta Tulimaahan, mantereen antarktiseen eteläkärkeen. Argentiinan luonto häikäisee monimuotoisuudellaan: samaan maahan mahtuu rantoja, jäätiköitä, vuoristoja, sademetsiä ja vesiputouksia. Argentiinan pääkaupunki, kauneudestaan kuuluisa Buenos Aires, sekä historiastaan tunnettu Mendoza ovat vierailun arvoisia kaupunkikohteita.

Rikas taide, monipolvinen historia ja luonnon ihmeet eivät ole ainoita asioita, jotka tekevät Argentiinasta ainutlaatuisen. Monen mielestä parasta on argentiinalaisten lämpimyys ja ystävällisyys. Lähde vaihtoon Argentiinaan ja vakuutu asiasta itse!

 

argies

Isäntäperheet ja yhteisöt

Argentiinassa vanhemmilla ja lapsilla on usein hyvin avoin suhde, ja he juttelevat keskenään elämästään ja arvoistaan. Perheen yhteiset ruoka-ajat ovat tärkeitä ja mainio tilaisuus kehittää espanjan kieltä! Argentiinassa, kuten missä tahansa maailmassa, kaikki perheet ovat erilaisia. Mutta argentiinalaiset ovat yleensä lämpimiä ja kiintyneitä vahvoihin perhesiteisiin. Suvut ovat yleisesti läheisiä, ja isovanhemmat usein asuvat perheiden kodeissa.

Koulu

Koulua on yleensä maanantaista perjantaihin aamuisin tai iltapäivisin. Kouluvuosi alkaa maaliskuussa ja jatkuu joulukuuhun. Koulupuvut ovat käytössä useimmissa kouluissa.

A photo posted by Arina (@tripsteps) on

Katso lisää kuvia Argentiinan AFS:n instasta!

×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×