Turkki sijaitsee Euraasiassa, ja se ulottuu Kaakkois-Euroopasta Lounais-Aasiaan. Turkkilaiset ovat ylpeitä kehittyvästä taloudestaan, ja Turkki parantaa koko ajan suhteitaan Eurooppaan. Ympäristö vaihtelee välimerellisistä rannoista rosoisiin vuoriin, ja turkkilaiset ihmiset ovat tunnettuja ystävällisyydestään ja vieraanvaraisuudestaan. Turkista tunnetaan maailmalla eksoottiset mausteet, vahva kahvi ja Istanbulin näyttävät monumentit.

Turkki on muslimimaa, mutta valtio ja lainsäädäntö pidetään tarkasti erillään uskonnosta. Turkissa on esimerkiksi kiellettyä käyttää hijabia hiusten peittona kouluissa tai hallintorakennuksissa.

Turkissa puhutaan turkin kieltä, jolla on muutamia rakenteellisia yhtäläisyyksiä suomen kielen kanssa, mikä ehkä auttaa kielen omaksumisessa.

Hae nyt!

Read More

Ihmiset ja yhteisö

Iltaisin turkkilaisilla on tapana katsoa televisiota ja juoda teetä yhdessä. Sukulaiset ja ystävät todennäköisesti vierailevat kahvilla tai teellä ja käyvät eläviä keskusteluita.

A photo posted by Raquel Martinez (@rademark) on

Ruoka

Turkkilaiset ateriat sisältävät välimeren ja Lähi-Idän vaikutteita ja ovat melko runsaita ja vaihtelevia. Munakoiso on tärkeä vihannes ja se tarjoillaan yleensä lihan ja kebabin kanssa. Ruoka paistetaan usein oliiviöljyn ja yrttien kanssa länsiosassa maata, kun taas itäisellä puolella ruoat voivat olla hyvin mausteisia ja lihaisia. Lammas, pihvi ja riisi ovat yleisiä ainesosia ja merenelävät ovat yleisiä rannikolla. Jos pidät makeasta olet onnekas, sillä Turkki on tunnettu jälkiruoistaan. Baklava (makea leivos) ja maitovanukas ovat suosittuja Turkissa.

Ohjelma Kesto Alku/loppu Osallistumismaksu Paikkatilanne Ikäraja
Vuosiohjelma, syksy 2018 Noin 10 kk Syyskuu 2018 -Kesäkuu 2019 7 390 € Haku käynnissä 15 vuotta – 18 vuotta
Vuosiohjelma, syksy 2017 Noin 10 kk Syyskuu 2017 -Kesäkuu 2018 Kysy AFS-toimistosta Haku päättynyt 15 vuotta  – 18 vuotta

Explore the Programs Available in Turkki

Luna Nicolini

Turkki ohjelmat

  • DestinationTurkki
  • Durations8 kuukautta tai enemmän
  • Cost7 390 €
  • Program Dates
    • Sep 2017 - Jun 2018
    • Sep 2018 - Jun 2019