Ecuadorin vaihto-ohjelmat

Tutustu espanjankielisiin vaihtoehtoihimme

Espanjan kieli on yksi maailman neljästä puhutuimmasta kielestä ja suurin osa espanjankielisestä väestöstä asuu Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Myös sieltä löytyvät AFS:n espanjankieliset kohdemaat!

Tälle sivulle olemme koonneet kaikki AFS:n espanjankieliset vaihto-ohjelmat.

Vaihtoehtoja on 12 - olisiko kohdemaasi joku näistä?

Valitse ohjelmia

  • Aasia
  • Afrikka
  • Eurooppa
  • Latinalainen Amerikka
  • Oseania
  • Pohjois-Amerikka

Miten haen vaihto-oppilaaksi?

STEP1

Mietin vaihtoa

Mikäli sinulla on vaihtoon liittyen kysymyksiä, joihin haluaisit vastauksia ennen kuin aloitat varsinaisen hakuprosessin niin voit pyytää meiltä yhteydenottoa. Saman linkin kautta voit myös ilmoittautua ilmaiseen vaihto-oppilaiden infowebinaariin!

Pyydä lisätietoa
STEP2_ST

Olen valmis hakemaan

Mahtavaa! Voit aloittaa haun täällä. Jotta voimme kutsua sinut haastatteluun, sinun tulee täyttää hakemuksen esitiedot ja lähettää se meille. Tämä ei kuitenkaan vielä sido sinua mihinkään vaan auttaa meitä ymmärtämään paremmin täytätkö AFS:n hakukriteerit.

Hae vaihtoon!
STEP3

Ohjelmaan valinta

Haastattelun jälkeen AFS tarjoaa valitulle oppilaalle mieluista vaihtopaikkaa ja oppilas tekee sitovan päätöksen siitä ottaako hän paikan vastaan. Paikat täytetään hakijoiden ilmoittautumisjärjestyksessä.

Päätöksen jälkeen prosessi jatkuu portfolion täyttämisellä, johon sisältyy erilaisten lomakkeiden täyttämistä, joita tarvitaan mm. isäntäperheen löytymistä varten.

STEP4_ST

Valmistautuminen

Kun kohdemaasi on hyväksynyt portfoliosi, lähtövalmistelut voivat alkaa!

Lähtevät oppilaat tutustuvat toisiinsa lähtöorientaatiossa, jossa käymme läpi vaihtoon liittyviä käytännön asioita ja millaista elämä vaihdossa on. Orientaatiot auttavat sinua myös valmistautumaan uuteen kulttuuriin ja perheen kohtaamiseen.

Eeva_ympyrä

Eeva Link, Program Manager

Ota yhteyttä!

Olen Eeva ja apunanne kaikissa mieltänne askarruttavissa kysymyksissä vaihto-opiskeluun liittyen. Minut saa kiinni sähköpostitse, puhelimitse ja tekstiviestitse, Whatsappin kautta tai varaamalla alta veloituksettoman soittoajan.

Puh. 040 455 7039
Email. [email protected]

Varaa soittoaika!
×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×