years-experience access-alumni-network airfare airport-pick-up assistance-with-application-process community-service-placement continuous-support cultural-trips domestic-transport emergency-support field-trips global-competence-certificate grade-transcripts host-family-placement housing individual-contact-person internship-placement language-instruction meals medical-insurance orientations-during-your-time-abroad other pre-departure-orientation product-materials re-entry-orientation school-dipolma school-materials school-placement school-transport school-uniform stipend teaching-materials vaccinations visa-and-passport-fees visa-application-assistance world-wide-presence

Kartuta kielitaitoasi ja koe omaleimainen Korea – kimchin ja K-popin luvattu maa! Etelä-Korea on uniikki vaihtokohde, jossa ikivanhat perinteet elävät rinnan ultramodernin kanssa. Tässä omaleimaisessa itäaasialaisessa maassa voit ihastella pilvenpiirtäjiä, historiallisia palatseja, elämää sykkiviä suurkaupunkeja ja mahtavia temppeleitä.

Vaihto-ohjelmaan sisältyy

 • Lennot edestakaisin
 • Isäntäperhe
 • Koulupaikka
 • Oma yhdyshenkilö kohdemaassa
 • Kattava sairaus- ja tapaturmavakuutus
 • 24/7 Hätäpäivystys
 • Koulukyydit
 • Apu hakuprosessissa
 • Viisumimaksu ja apu viisumin anomisessa
 • Lähtöorientaatioleiri
 • Orientaatioleirit vaihtovuoden aikana
 • Paluuorientaatioleiri
Vaihtoon Etelä-Koreaan

Millaista on opiskella Etelä-Koreassa?

Etelä-Koreassa vaihto-oppilaat opiskelevat ja asuvat pääosin Korea Horseman High School nimisessä sisäoppilaitoksessa, joka on erikoistunut hevosiin ja ratsastukseen. Koulu sijaitsee Namwon Cityssä, Jeollabuk-do alueella Lounais-Koreassa. Koulussa on oppilaita ympäri maailmaa ja tämä onkin erinomainen tapa tutustua niin korelaisiin oppilaisiin kuin muihinkin vaihto-oppilaisiin vaihdon aikana. Samasta maasta tulevia oppilaita ei sijoiteta samaan huoneeseen.

Kaksi kertaa kuukaudessa vaihto-oppilaat vierailevat isäntäperheissä ja osallistuvat korealaisten perheiden viikonloppun viettoon. Perheet ovat yleensä 3-5 henkisiä ja korealaiseen tapaan myös isovanhemmat saattavat asua samassa talossa. Näiden viikonloppujen avulla AFS:n vaihto-oppilaat pääsevät tutustumaan korealaiseen kulttuuriin myös paikallisessa perheessä.

Miksi vaihtoon Etelä-Koreaan?

AFS-oppilaita kiinnostaa mm. korealainen kulttuuri ja ympäristö, joka eroaa Suomesta todella paljon. Yhteisöllisyys on tärkeässä roolissa ja tämä tulee erityisen hyvin esille sisäoppilaitoksessa, jossa asutaan yhdessä. Kavereita löytää ympäri maailmaa ja kaikilla on aikaa nähdä koulun jälkeen.

Alla lyhyt video Korea Horseman High School koulusta!

Oppilaan tulee olla 15-17 vuotta, jotta vaihto Etelä-Koreassa on mahdollinen.

AFS-toimistoon kannattaa kuitenkin olla yhteydessä jo mahdollisimman aikaisin, jotta vaihdon sopivasta ajankohdasta ja tarkemmista ikärajoista voidaan ajoissa keskustella.

Vaihto-oppilaaksi Etelä-Koreaan

AFS on Suomen vanhin vaihto-oppilasjärjestö, jolla on yli 75 vuoden kokemus oppilasvaihtojen järjestämisestä. Ohjelmat ovat koulutussisällöiltään arvostettuja sekä huolellisesti suunniteltuja kansainvälisiä kokemuksia. Ne tarjoavat nuorille hauskoja, opettavaisia ja usein myös elämää mullistavia hetkiä. Järjestön taloudellisesti vakaa toiminta yhdessä kattavan kansainvälisen sidosryhmäverkoston kanssa, 24h päivystyksiä myöten, takaavat nuorille parhaat mahdolliset lähtökohdat ja tuen vaihtokokemuksen aikana.

Koska Etelä-Koreassa ei ole omaa AFS-toimistoa, kyseinen ohjelma järjestetään yhteistyössä luotettavan affiliaatin (yhteistyökumppanin) kanssa. Tämä ei kuitenkaan vaikuta AFS-ohjelman laatuun, sillä jokainen affiliaatti täyttää AFS:n laatuvaatimukset. Korean ohjelma poikkeaa muista AFS-ohjelmista siltä osin, että siellä isäntäperheille maksetaanVaikka oppilas lähtee vaihtoon AFS:n affiliaattikohteeseen, hänelle taataan samanlainen vaihtokokemus kuin muillekin vaihto-oppilaille. Affiliaattivaihtoon osallistuva pääsee esimerkiksi mukaan kaikille orientaatioleireille, ja hänellä on käytössään tuki 24/7 jne. 

Oppilaiden kokemuksia

Vaihto-oppilaat kertovat omista kokemuksistaan AFS:n Instagramin Takeovereissa. Löydät nämä Instagramin kohokohdista.

Tämän lisäksi AFS-oppilaat kertovat kokemuksiaan myös vaihtoinfo-webinaareissa. Pääset ilmoittautumaan webinaariin tämän linkin kautta. 

Miten hakea vaihtoon Etelä-Koreaan?

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut AFS-vaihdosta ja haluat lisätietoa tai sinulla on kysyttävää? Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä. Tämä ei sido sinua mihinkään.

Pyydä lisätietoa

Täytä hakemus

Oletko jo valmis hakemaan? Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Paikat täytetään hakujärjestyksessä, joten hakea voi niin kauan kun paikkoja riittää.

Hae vaihtoon
×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×