years-experience access-alumni-network airfare airport-pick-up assistance-with-application-process community-service-placement continuous-support cultural-trips domestic-transport emergency-support field-trips global-competence-certificate grade-transcripts host-family-placement housing individual-contact-person internship-placement language-instruction meals medical-insurance orientations-during-your-time-abroad other pre-departure-orientation product-materials re-entry-orientation school-dipolma school-materials school-placement school-transport school-uniform stipend teaching-materials vaccinations visa-and-passport-fees visa-application-assistance world-wide-presence

Vaihto-ohjelmaan sisältyy

 • Lennot edestakaisin
 • Isäntäperhe
 • Majoitus
 • Meals
 • Koulupaikka
 • Oma yhdyshenkilö kohdemaassa
 • Kattava sairaus- ja tapaturmavakuutus
 • 24/7 Hätäpäivystys
 • Koulukyydit
 • Apu hakuprosessissa
 • Viisumimaksu ja apu viisumin anomisessa
 • Lähtöorientaatioleiri
 • Orientaatioleirit vaihtovuoden aikana
 • Paluuorientaatioleiri
Vaihto-oppilaaksi Tasmaniaan

Millaista on opiskella Tasmaniassa?

Tasmanian kouluissa noudatetaan australialaista opetussuunnitelmaa. Valtion kouluissa on kaksi tasoa: Junior High (7–10) ja Senior High (11–12). Lukiossa opiskelevat 16-vuotiaat tai sitä vanhemmat. Australialaiset koulut ovat kuuluisia korkeatasoisesta opetuksestaan ja monipuolisesta ainevalikoimastaan. Innostava oppimisympäristö tarjoaa lähes 100 mielenkiintoista valinnaisainetta. Opiskelu ulottuu usein luokkahuoneen ulkopuolellekin.

Oppilaitoksissa on valittavana monenlaisia ilmaisia ​​aktiviteetteja. Musiikki, urheilu, surffaus, melonta – mikä inspiroisi sinua eniten? 

Miksi vaihtoon Tasmaniaan?

AFS-oppilaat valitsivat Tasmanian vaihtokohteekseen mm. seuraavista syistä:

“Halusin oppia puhumaan paremmin englantia. Muita syitä oli lämmin ilmasto.”

“Halusin lähteä johonkin täysin erilaiseen ympäristöön kuin mitä Suomi on.”

“Halusin mahdollisimman kauas vaihtoon ja Australia on aina kiinnostanut minua. Erityisesti sen kulttuuri ja rento elämäntyyli.”

Englanninkielisen ympäristön lisäksi Tasmaniassa kiinnostaa saaren mukavan rento elämäntapa, ainutlaatuinen monipuolinen luonto ja vieraanvarainen yhteisö.

Vaihtoon voi lähteä aikaisintaan peruskoulun jälkeen. Vaihdon alkaessa oppilas voi olla enintään 18 vuotta 11 kuukautta, jotta vaihto on mahdollinen. Suosittelemme aloittamaan haun noin vuotta ennen suunniteltua vaihtoon lähtöä

Oppilaiden kokemuksia

Vaihdossa olleet oppilaat ovat jakaneet kokemuksiaan AFS:n Instagramin Takeovereissa. Löydät nämä Instagramin kohokohdista.

Tämän lisäksi AFS-oppilaat kertovat kokemuksistaan myös vaihtoinfo-webinaareissa. Pääset ilmoittautumaan webinaariin tämän linkin kautta.

Vaihtoon Tasmaniaan

AFS on Suomen vanhin vaihto-oppilasjärjestö, jolla on yli 75 vuoden kokemus oppilasvaihtojen järjestämisestä. Ohjelmat ovat koulutussisällöiltään arvostettuja sekä huolellisesti suunniteltujakansainvälisiä kokemuksia. Ne tarjoavat nuorille hauskoja, opettavaisia ja usein myös elämää mullistavia hetkiä. Järjestön taloudellisesti vakaa toiminta yhdessä kattavan kansainvälisen sidosryhmäverkoston kanssa, 24h päivystyksiä myöten, takaavat nuorille parhaat mahdolliset lähtökohdat ja tuen vaihtokokemuksen aikana.

Tasmania eroaa muista AFS:n ohjelmista siten, että se on AFS:n affiliaatti. Tämä tarkoittaa sitä, ettei kohteessa ole AFS:n toimistoa. Jokainen AFS:n affiliaatti tarkistetaan perusteellisesti, jotta se täyttää AFS:n laatuvaatimukset. Affiliateetti poikkeaa muista kohdemaista myös siltä osin, että isäntäperheille maksetaan. Vaikka oppilas lähtee vaihtoon AFS:n affiliaattikohteeseen, hänelle taataan samanlainen vaihtokokemus kuin muillekin vaihto-oppilaille. Affiliaattivaihtoon osallistuva pääsee esimerkiksi mukaan kaikille orientaatioleireille, ja hänellä on käytössään tuki 24/7.

Miten hakea Tasmaniaan vaihtoon?

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut AFS-vaihdosta ja haluat lisätietoa tai sinulla on kysyttävää? Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä. Tämä ei sido sinua mihinkään.

Pyydä lisätietoa

Täytä hakemus

Oletko jo valmis hakemaan? Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Paikat täytetään hakujärjestyksessä, joten hakea voi niin kauan kun paikkoja riittää.

Hae vaihtoon
×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×