years-experience access-alumni-network airfare airport-pick-up assistance-with-application-process community-service-placement continuous-support cultural-trips domestic-transport emergency-support field-trips global-competence-certificate grade-transcripts host-family-placement housing individual-contact-person internship-placement language-instruction meals medical-insurance orientations-during-your-time-abroad other pre-departure-orientation product-materials re-entry-orientation school-dipolma school-materials school-placement school-transport school-uniform stipend teaching-materials vaccinations visa-and-passport-fees visa-application-assistance world-wide-presence

 

Lähde vaihtoon Tasmaniaan, Australian suurimmalle saarelle – ainutlaatuinen luonto odottaa sinua

Luonto odottaa sinua 

Tasmania on täynnä elämää kuhisevia kaupunkeja, valkohiekkaisia rantoja, kristallinkirkkaita vesiä, vehreitä sademetsiä, jylhiä jäätiköitä ja harvinaisia villieläimiä. Maan monimuotoinen luonto hakee vertaistaan. Jos haluat kokea Australiassa jotakin ainutlaatuista, Tasmania on sinun paikkasi. Ya pulingina hello and welcome!

Vaihto-oppilaana asut tasmanialaisessa isäntäperheessä ja olet yksi perheenjäsenistä. Vaihdon aikana pääset nauttimaan Tasmanian omaleimaisesta kulttuurista ja kartutat kielitaitoasi. Opit samalla tärkeitä tulevaisuuden taitoja, joista on hyötyä sekä opiskelussa että työelämässä.

Lue lisää vaihtovuodesta Tasmaniassa

Lisätietoja

Tässä vaihto-ohjelmassa on lisäkustannuksia jotka eivät sisälly ohjelmahintaan. Tarkemmat tiedot toimistoltamme. Lisäkustannuksia voivat olla esim koulupuku, tietokone koulua varten, koulutarvikkeet.

AFS:n ohjelmahinnat sisältävät myös lennon kohdemaahan. Ohjelmien 2024-25 hinnoittelu on tehty kevään 2023 hintatiedoin. Lento kohdemaahan varataan vasta, kun isäntäperhe on löytynyt ja matkustuspäivä on varmistunut. Mikäli matkustusajankohdan lennon hinta poikkeaisi merkittävästi hinnoitteluajankohdan tiedoista, noudatamme Osallistumissopimuksen ehtoja.

Vaihto-ohjelmaan sisältyy

 • Lennot edestakaisin
 • Isäntäperhe
 • Majoitus
 • Meals
 • Koulupaikka
 • Oma yhdyshenkilö kohdemaassa
 • Kattava sairaus- ja tapaturmavakuutus
 • 24/7 Hätäpäivystys
 • Koulukyydit
 • Apu hakuprosessissa
 • Viisumimaksu ja apu viisumin anomisessa
 • Lähtöorientaatioleiri
 • Orientaatioleirit vaihtovuoden aikana
 • Paluuorientaatioleiri
School in Tasmania

Millaista on opiskella Tasmaniassa?

Millaista on opiskella Tasmaniassa?

Tasmanian kouluissa noudatetaan australialaista opetussuunnitelmaa. Valtion kouluissa on kaksi tasoa: Junior High (7–10) ja Senior High (11–12). Lukiossa opiskelevat 16-vuotiaat tai sitä vanhemmat.

Australialaiset koulut ovat kuuluisia korkeatasoisesta opetuksestaan ja monipuolisesta ainevalikoimastaan. Innostava oppimisympäristö tarjoaa lähes 100 mielenkiintoista valinnaisainetta. Opiskelu ulottuu usein luokkahuoneen ulkopuolellekin.

Oppilaitoksissa on valittavana monenlaisia ilmaisia ​​aktiviteetteja. Musiikki, urheilu, surffaus, melonta – mikä inspiroisi sinua eniten? 

Tasmanian luonto

Tasmaniaan vaihtoon: hyvä tietää

Tasmania eroaa muista AFS:n ohjelmista siten, että se on AFS:n affiliaatti. Tämä tarkoittaa sitä, ettei kohteessa ole AFS:n toimistoa. Jokainen AFS:n affiliaatti tarkistetaan kuitenkin perusteellisesti, jotta se täyttää AFS:n laatuvaatimukset. Affiliateetti poikkeaa muista kohdemaista myös siltä osin, että isäntäperheille maksetaan. Vaikka oppilas lähtee vaihtoon AFS:n affiliaattikohteeseen, hänelle taataan samanlainen vaihtokokemus kuin muillekin vaihto-oppilaille. Affiliaattivaihtoon osallistuva pääsee esimerkiksi mukaan kaikille orientaatioleireille, ja hänellä on käytössään tuki 24/7.

Tasmanian eläin

5 syytä lähteä vaihtoon Tasmaniaan

 1. Mukavan rento elämäntapa
 2. Ainutlaatuisen monipuolinen luonto
 3. Turvallinen ja vieraanvarainen yhteisö
 4. Englanninkielinen ympäristö
 5. Mahdollisuus kokea unohtumattomia elämyksiä

Pyydä lisätietoa Tasmanian vaihto-ohjelmasta

Pyydä lisätietoa