AFS Students Participants 13

Tutustu englanninkielisiin vaihtoehtoihimme!

Yhdysvaltojen vaihto-ohjelma on yksi suosituimmista ohjelmistamme, muttei suinkaan ainoa jossa voit opiskella englannin kielellä.

Tälle sivulle olemme koonneet muut englanninkieliset vaihto-ohjelmamme – tutustu rohkeasti!

Lue lisää meistä ja vaihto-ohjelmistamme

Vaihtoehtoja on kahdeksan - olisiko kohdemaasi joku näistä?

Valitse ohjelmia

  • Aasia
  • Afrikka
  • Eurooppa
  • Latinalainen Amerikka
  • Oseania
  • Pohjois-Amerikka

Miten haen vaihto-oppilaaksi?

STEP1

Mietin vaihtoa

Mikäli sinulla on vaihtoon liittyen kysymyksiä, joihin haluaisit vastauksia ennen kuin aloitat varsinaisen hakuprosessin niin voit pyytää meiltä yhteydenottoa. Saman linkin kautta voit myös ilmoittautua ilmaiseen vaihto-oppilaiden infowebinaariin!

Pyydä lisätietoa
STEP2_ST

Olen valmis hakemaan

Mahtavaa! Voit aloittaa haun täällä. Jotta voimme kutsua sinut haastatteluun, sinun tulee täyttää hakemuksen esitiedot ja lähettää se meille. Tämä ei kuitenkaan vielä sido sinua mihinkään vaan auttaa meitä ymmärtämään paremmin täytätkö AFS:n hakukriteerit.

Hae vaihtoon!
STEP3

Ohjelmaan valinta

Haastattelun jälkeen AFS tarjoaa valitulle oppilaalle mieluista vaihtopaikkaa ja oppilas tekee sitovan päätöksen siitä ottaako hän paikan vastaan. Paikat täytetään hakijoiden ilmoittautumisjärjestyksessä.

Päätöksen jälkeen prosessi jatkuu portfolion täyttämisellä, johon sisältyy erilaisten lomakkeiden täyttämistä, joita tarvitaan mm. isäntäperheen löytymistä varten.

STEP4_ST

Valmistautuminen

Kun kohdemaasi on hyväksynyt portfoliosi, lähtövalmistelut voivat alkaa!

Lähtevät oppilaat tutustuvat toisiinsa lähtöorientaatiossa, jossa käymme läpi vaihtoon liittyviä käytännön asioita ja millaista elämä vaihdossa on. Orientaatiot auttavat sinua myös valmistautumaan uuteen kulttuuriin ja perheen kohtaamiseen.

Lue lisää englanninkielisistä kohdemaistamme!

Englanninkielellä voit opiskella ongelmitta vaihto-ohjelmissamme ympäri maailman!

Näetkö tulevan vaihtovuotesi esimerkiksi vehreässä Irlannissa, aurinkoisessa Australiassa tai tutulta tuntuvassa Kanadassa? Lue lisää ohjelmistamme.

Klikkaa tästä tutustuaksesi laajemmin kohdemaihimme – niitä on lähes 50!

Etelä-Afrikka on loistovalinta sinulle, joka kaipaat elämyksiä ja haluat tutustua kulttuuriin, jossa sekoittuvat eurooppalaiset ja afrikkalaiset elementit. Englannin kielen taitosi parantuu aivan huomaamatta. Etelä-Afrikassa voit nauttia liidunvalkoisista hiekkarannoista ja surffailusta, patikoida metsissä ja vuoristoissa sekä ihastella valaita ja pingviinejä.

Eteläafrikkalaiset ovat tunnettuja lämpimyydestään ja vieraanvaraisuudestaan. Arkkipiispa Desmond Tutu lanseerasi alun perin nimityksen ”sateenkaaren kansa”, jolla hän tarkoitti eri yhteisöjen yhdistymistä uudeksi kokonaisuudeksi.

Eeva_ympyrä

Eeva Link, Program Manager

Ota yhteyttä!

Olen Eeva ja apunanne kaikissa mieltänne askarruttavissa kysymyksissä vaihto-opiskeluun liittyen. Minut saa kiinni sähköpostitse, puhelimitse ja tekstiviestitse, Whatsappin kautta tai varaamalla alta veloituksettoman soittoajan.

Puh. 040 455 7039
Email. [email protected]

Varaa soittoaika!
×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×