Miltä kuulostaisi vuosi Chilessä, Brasiliassa, Costa Ricassa, Argentiinassa tai Uruguayssa?

Kun haet näiden lattarimaiden vuoden 2020 talvilähtöön, pääset matkaan alennetulla osallistumismaksulla 9 500€!

Alennus on kohdemaasta riippuen 600-2000€. Olet oikeutettu alennettuun osallistumishintaan, kun palautat vaihto-oppilashakemuksen viimeistään 18.4.2019.

Chileen ja Costa Ricaan on tarjolla vuosiohjelmien lisäksi myös lukukausiohjelmia! Lukukausihinnoissa alennus on 200-800€.

 

Minkälaisia kohdemaita lattarit oikein ovat? Kohdemaagurumme kertovat:

 Costa Rica 

Costa Rica vaihtari
Timja, Costa Rica 2016-17

“Mun vuos oli kaiken kaikkiaan ihan super! Lähdin ilman paikallisen kielen osaamista ja palasin täysin espanjankielentaitoisena. Sain perheen ja paljon kavereita toiselta puolelta maailmaa.” 

 Uruguay

Martta, Uruguay 2016-17

“En olisi vaihtoon lähtemistä pohtiessani ikinä arvannut, että löytäisin itseni juuri Uruguaysta. Niin siinä kuitenkin kävi ja sain kokea elämäni seikkailun tuossa pienessä, kauniissa maassa ihanien ja sosiaalisten uruguaylaisten ympäröimänä. Pienestä koostaan huolimatta Uruguay antaa vaihto-oppilaalle paljon. On kauniita rantakaupunkeja, pitkä, aurinkoinen kesä ja viileä talvi, maailman pisimmät karnevaalit ja perinteitä pursuava kulttuuri.

Argentiina

Karoliina, Argentiina 2017-18

“Argentiinan vuoteni kohokohtia oli sen huomaaminen, että puhun espanjaa sujuvasti. Toisaalta parasta oli myös arki – juuri ne hetket, jotka ovat vain elämää ovat helposti niitä, jotka jäivät mieleen.” 

 Brasilia

Elias, Brasilia 2016-17

“Ihmisten avoimuus ja ystävällisyys on jäänyt mieleeni. Ihmiset alkavat helposti juttelemaan ulkomaalaiselle ja kävin useita mielenkiintoisia keskusteluja niin kadulla, taksissa kuin kerran lentokentänjohtajankin kanssa.” 

Chile

Taika, Chile 2018-19

“Chilessä perhe on vähän isompi käsite ja siihen kuuluu myös isovanhemmat, tädit ja sedät, serkut sekä perheen ystävät. Vielä kuuden kuukaudenkin jälkeen löytyy serkkuja ja tätiä ja setiä!”  

Lue lisää vaihtovuodesta ja tilaa infopaketti!

×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×