Seuraavat infowebinaarit vaihtovuodesta kiinnostuneille nuorille ja vanhemmille järjestetään:

 

    • 9.2. klo 17.00
    • 4.3. klo 17.00

Infotilaisuuksien vetäjänä on Suomen AFS:n rautainen ohjelmapäällikkö Ulla Silvasti, joka on jo kymmeniä vuosia hoitanut vaihto-oppilaiden tukitoimintoja. Toiminnanjohtaja Anja Kahri kertoo perusasiat järjestöstä ja toiminnastamme. Tässäkin infossa kuulet vaihdosta hiljattain palanneen kohdemaagurun tarinoita ja kokemuksia vaihtovuodesta ja arjesta kohdemaassa. Kysymykset ovat erittäin tervetulleita!

Haut ovat auki vuoden 2021 ja 2022 vaihto- sekä kesä-ohjelmiin!

Hakulomake täytetään netissä ja toistaiseksi vaihto-oppilashaastatelu toteutetaan virtuaalisesti. Kohdemaissa on rajattu määrä paikkoja, jotka täytetään hakujärjestyksessä – kannattaa siis aloittaa haku hyvissä ajoin!

Voit ilmoittautua  infowebinaareihin alla olevalla lomakkeella

Ilmoittaudu AFS:n vaihto-oppilaiden infotilaisuuteen!

Lähetämme osallistumislinkin sähköpostiisi ennen infotilaisuutta.