Seuraava infowebinaari vaihtovuodesta kiinnostuneille nuorille ja vanhemmille järjestetään elokuussa 2020

Infot järjestetään:

 

  • torstaina 20.8. 17-18:30
  • keskiviikkona 9.9. 17-18:30
  • tiistaina 29.9. 17-18:30

Infotilaisuuden vetäjänä on Suomen AFS:n rautainen ohjelmapäällikkö Ulla Silvasti, joka on jo kymmeniä vuosia hoitanut vaihto-oppilaiden tukitoimintoja. Toiminnanjohtaja Anja Kahri kertoo perusasiat järjestöstä ja toiminnastamme. Lisäksi infossa kuulet vaihdosta hiljattain palanneiden kohdemaagurujen tarinoita ja kokemuksia vaihtovuodesta ja arjesta kohdemaassa. Kysymykset ovat erittäin tervetulleita!

Vuoden 2021 ohjelmiin voi hakea normaalisti

Hakulomake täytetään netissä ja toistaiseksi vaihto-oppilashaastatelu toteutetaan virtuaalisesti. Kohdemaissa on rajattu määrä paikkoja, jotka täytetään hakujärjestyksessä – kannattaa siis aloittaa haku hyvissä ajoin!

Voit jo nyt  ilmoittautua  infowebinaareihin alla olevalla lomakkeella.

 

 

 

×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×