AFS:n Syyspäivät ja vuosikokous järjestetään Turussa 2.-3.11.2019!

Syyspäivät on AFS-vapaaehtoisten vuoden suurin koulutusviikonloppu. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka vasta etsit omaa vapaaehtoistehtävää sekä sinulle, joka olet jo mukana vapaaehtoistoiminnassa. Niin tai näin, Syyspäivät on juuri sinua varten!

Mahtuuko vielä mukaan? KYLLÄ!

 

Viikonlopun ohjelma

Lauantai
11.00 Yhteiskuljetus Turun rautatieasemalta
11.30 Lounas
12.30 Aloitustilaisuus
13.30 Työpajat alkavat
15.30 Kahvitauko
16.30 Työpajat jatkuvat
18.30 Iltaruoka
20.00 Rentoa iltaohjelmaa

Sunnuntai
8.00 Aamiainen
8.30 Vaalipaneeli
9.30 Työpajat jatkuvat
11.30 Lounas
12.30 Yhdistyksen vuosikokous
14.15 Yhteiskuljetus lähtee kohti Turun rautatieasemaa

Paikka & majoitus
Viikonloppu järjestetään Harjattulan Kartanon upeissa maisemissa Turussa. Ohjelma, majoitus ja ruokailu tapahtuvat kaikki saman katon alla. Majoitusvaraukset on tehty ilmoittautumislomakkeessa esitettyjen toiveiden mukaan perjantai-sunnuntai tai lauantai-sunnuntai öille. Osallistujat majoittuvat 2-4 hengen huoneissa.

Mitä se maksaa?
Ei mitään! Viikonloppu on ilmainen kaikille Suomen AFS:n jäsenille sisältäen ohjelman, ruokailun ja majoituksen. Voit liittyä jäseneksi maksamalla vuoden 2019 jäsenmaksun.

Saapuminen Harjattulaan
Suosittelemme julkisia kulkuneuvoja. Tsekkaa juna– ja bussiaikatauluista miten pääset kätevimmin kotipaikkakunnaltasi Turkuun tai sovi kimppakyyti AFS-kavereiden kanssa. Turun rautatieasemalta järjestämme yhteiskuljetuksen Harjuttalaan ja sunnuntaina takaisin. Suomen AFS korvaa osallistujien matkakulut edullisimman kulkuneuvon mukaan.

Mitä mukaan?
Viikonloppu on täynnä aktiivista ohjelmaa ja muiden AFS:laisten huippuseuraa! Ruokaa on tarjolla säännöllisin välein. Pyyhe ja lakanat löytyvät talon puolesta. Tarvitset mukaan vain
– muistiinpanovälineet
– kysymyksiä ja ideoita jaettavaksi
– AFS:n avainkaulanauhan, jos sinulla on sellainen jo ennestään
– rennot ja mukavat vaatteet

Peruutukset
Mahdolliset peruutukset on tehtävä Satu Kuivalaiselle AFS-toimistoon (050 515 0044) viimeistään 3 vuorokautta ennen tapaamisen alkamista. Mikäli peruutat osallistumisesi tämän jälkeen, joudumme valitettavasti veloittamaan 50 euron peruutusmaksun. Peruutusmaksulla katetaan jo syntyneita kuluja.

Lisätietoa
Satu Kuivalainen, AFS-toimisto
050 515 004, [email protected]

×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×