Syyspäivien yhteydessä 3.11. järjestetään myös vuosikokous ja hallitusvaalit. Etsimme nyt erovuoroisten jäsenten tilalle ehdokkaita!

Tarjolla on neljä hallituspaikkaa. Hallituskausi kestää kaksi vuotta (1/2020-12/2021).

Kuka voi hakea hallitukseen?

Hallitukseen voi hakea iästä riippumatta, AFS-taustalla tai ilman! Tärkeintä on innokkuus ja halu sitoutua.

Mitä hallitus tekee?

AFS:n hallitus kokoontuu vuosittain noin viisi kertaa, tarvittaessa etäyhteydellä. Hallituksen tärkein tehtävä on linjata Suomen AFS:n strategiaa. Pääset vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan AFS:n toimintoja viedään tulevaisuudessa. Hallituksen jäsenille tehtävä tarjoaa mm. vaikuttamismahdollisuuksia, näköalapaikan Suomen kokeneimmassa kansainvälisyysosaamisjärjestössä sekä verkostoitumismahdollisuuksia.

Hallitustyöskentelystä voit kysyä lisää puheenjohtaja Anni Siltaselta: [email protected]

Voit myös kurkata hallituslaisten blogikirjoituksia.

Ehdokkaaksi?

Otamme nyt vastaan ehdokasesittelyjä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.10. mennessä. Toivomme videoesittelyjä (ihan kevyt kännykällä tehty riittää), mutta halutessasi voit tehdä myös kirjallisen esittelyn. Kerro ainakin, mitä taitoja toisit mukanasi ja mitkä asiat sinua motivoi hallitustyöskentelyssä. Hakemukset julkaistaan AFS:n vapaaehtoiskanavissa sitä mukaan kuin niitä saadaan.

Hakemukset tulee lähettää osoitteeseen [email protected]

×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×