Kartoitamme Suomen AFS:ssä mahdollisuuksia tarjota kansainvälisiä ohjelmia myös yli 18-vuotiaille. Kansainvälisyysosaamisen arvo työelämässä ja yhteiskunnan kehittämisessä nousee jatkuvasti ja haluamme olla tulevaisuudessakin vahva toimija tällä kentällä.

Tarjoamme kahdelle opinnäytetyövaiheessa olevalle opiskelijalle kiinnostavaa selvitysprojektia liittyen aikuisten kansainvälistymistarpeisiin ja –toiveisiin sekä erilaisten ohjelmavaihtoehtojen houkuttelevuuteen sekä hosting- että sendingpuolella. Pääset tekemään selvitystyötä/markkinatutkimusta, jonka tuloksilla on varmasti käyttöä ja josta voi olla iloa suurelle joukolle nykyisiä ja tulevia AFS:läisiä. Saat samalla myös osaltasi mahdollisuuden vaikuttaa siihen, että AFS:n tavoitteet aktiivinen, globaali kansalaisuus ja kansainvälisyysosaaminen olisivat yhä useamman suomalaisen saavutettavissa.

Opiskelet ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Opintosuuntasi voi olla esim. käyttäytymis-, yhteiskunta- tai liiketaloustieteellinen. Lopputyöhösi tulisi liittyä tutkimus/selvitys, joka koskee kansainvälisyysohjelmia ja/tai niihin liittyviä arvoja ja asenteita. Olet erittäin oma-aloitteinen ja sinulla on rohkeutta kertoa meille näkemyksistäsi ja havainnoistasi projektin varrella! Odotamme sinulta intoa ja sitoutuneisuutta AFS:n arvoihin ja tehtävään.

Jos olet aktiivinen etäyhteyksien kautta toimija, asuinpaikkakunnallasi ei ole väliä. Onnistuaksemme yhteistyössä meidän on kuitenkin tärkeää tavata muutaman kerran projektin aikana myös toimistollamme Helsingissä. AFS korvaa matkakulut.

Tarkemmat suunnitelmat opinnäytetyöprojektista teemme kanssasi yhdessä. Jos kiinnostuit, olethan meihin yhteydessä vapaamuotoisella hakemuksella, jossa kerrot lyhyesti

  • itsestäsi ja opinnoistasi, motivaatiostasi
  • mahdollisista ideoistasi esittämäämme opinnäytetyön aiheeseen
  • opinnäytetyön aikataulusta

Ole yhteydessä 28.2.2018 mennessä 

Lisätietoja antaa:

Kirsi Erofejeff-Engman

044 240 6607

[email protected]

×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×