AFS Avoimet työpaikat Program Manager

Program Manager (Helsinki)

Pitkäaikaisen kollegamme siirtyessä eläkkeelle etsimme työkaveriksemme sinua – lämpimän sydämen ja vahvan ammattitaidon omaava Program Manager, joka nautit ihmisten kohtaamisesta, ja sydämestäsi löytyy nuorten asioille oma erityinen paikkansa.

Hae paikkaa!

Jätä avoin hakemus

Kiinnostavatko sinua AFS:n työpaikat? Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen, tai olla muuten vain yhteydessä. Palaamme asiaan mikäli työpaikkoja vapautuu. Meillä voi hakea avoimen haun kautta myös harjoittelijaksi.

Ota meihin yhteyttä

Ajankohtaista AFS-verkostossa

118136630_3645672505465830_2581847082536397568_o

AFS-verkoston kuulumiset

Seuraa blogissa uusimpia kuulumisia ja kehityshankkeita. Pysy ajan tasalla ajankohtaisista asioista, tutustu eri sidosryhmiin ja AFS:n arvomaailmaan. Täältä löydät myös lisätietoa toimiston kuulumisista.

Lue lisää
Educa 2018 KEPA

Minua kiinnostaa vapaaehtoisuus!

Mikäli et löytänyt sinulle sopivaa työpaikkaa vielä niin muistathan, että aina voi lähteä mukaan myös vapaaehtoisena! Pääset tutustumaan toimintaamme ja se voi poikia myös muita mahdollisuuksia tulevaisuudessa!

Lue lisää
hannah-busing-Zyx1bK9mqmA-unsplash-

AFS:n missio & arvot 

Mikä on mission AFS-toiminnan takana? Lue lisää AFS:n toiminnasta, miksi AFS on perustettu ja miten AFS toimii vapaaehtoistoiminnan voimalla kansainvälisen kasvatuksen puolesta puhujana.

Lue lisää