AFS jatkaa sinnikkäästi työtään sekä Suomessa että kansainvälisesti missiomme World peace through intercultural learning eteen. Vaihto-oppilasjärjestönä teemme töitä, jotta Suomi pysyy kansainvälisenä jatkossakin ja mahdollisimman monet nuoret pääsevät kokeilemaan omia siipiään kansainvälisessä maailmassa. 

Liittymällä AFS:n jäseneksi tuet nuorten stipendirahastoa

Voit tukea suomalaisten nuorten kansainvälistymistä ja AFS:n missiota “World peace through intercultural learning” ryhtymällä AFS:n jäseneksi. Jäsenmaksut käytetään stipendeinä suomalaisten oppilaiden vaihto-ohjelmiin.

Tämän ansiosta yhä useampi nuori pääsee kansainvälistymään ja vaihtoon vanhempien tuloista riippumatta! Muuttuvat maailmantilanteet ovat vaikuttaneet osaan suomalaisten perheiden talouteen ja näiden perheiden nuorten on vaikea tai lähes mahdotonta lähteä vaihtoon. AFS haluaa auttaa näitä nuoria!

Tulevaisuuden maailma tarvitsee enemmän globaalisti ajattelevia muutoksentekijöitä! 

AFS:n jäsenenä olet vaikuttamassa tulevaisuuden Suomeen ja autat nuoria toteuttamaan unelmiaan. Sen lisäksi, että tuet nuoria ja heidän kansainvälistä kasvatustaan, pääset myös vaikuttamaan AFS:n tulevaisuuteen äänioikeuden avulla. Voit äänestää mm. AFS:n hallitusta ja olla mukana tekemässä tärkeitä tulevaisuuden päätöksiä. Pidämme sinut myös ajantasalla AFS:n ajankohtaisista asioista jäsenkirjeen muodossa.

Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen

Jäsenmaksu on aikuisilta 30 euroa, ja opiskelijoilta sekä eläkeläisiltä 10 euroa vuodessa. Laita maksun viesti-kenttään oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Muistathan samalla lähettää yhteystietosi (postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) AFS:n toimistoon [email protected], jotta jäsentiedote ja muu materiaali löytävät perille.

Tilitiedot:
AFS Intercultural Programs Finland ry
DANSKE BANK
FI45 8146 9710 0351 13

Kiitos, että tuet nuorten kansainvälistymistä ja teet unelmista totta!

Islannin vaihto-ohjelmat

Kiinnostaako vapaaehtoistyö nuorten parissa?

Mikäli kansainvälisyys kiinnostaa ja erityisesti nuorten kanssa toimiminen, niin olet aina tervetullut myös mukaan AFS:n vapaaehtoistoimintaan! AFS-vapaaehtoisena pääset kehittämään tulevaisuuden kansainvälistä Suomea, auttamaan nuoria sopeutumaan Suomeen, tutustumaan uusiin ihmisiin ja käyttämään vieraita kieliä arjessa jne. Mahdollisuuksia on monia ja toimintaan voi osallistua aina omien resurssien ja motivaation puitteissa.

Lue lisää
Nuorten kansainvälisyys

Vaihto-opiskelua vastuullisesti

AFS on Suomen suurin ja vanhin vaihto-oppilasjärjestö, joka tarjoaa huolellisesti suunniteltuja kansainvälisiä kokemuksia. Vaihto-ohjelmamme ovat koulutussisällöltään arvostettuja ja toimimme läheisessä yhteistyössä mm. YK:n kasvatus-, tiede-, ja kulttuurijärjestön (UNESCO), eri suurlähetystöjen sekä Ivy League -koulujen kanssa. Suomessa olemme OPH:n yhteistyökumppani ja teemme tiivistä yhteistyötä myös Suomen koulujen kanssa.

Lue lisää
×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×