Sulkeutuminen ei ole ratkaisu koronakriisiin.

Korona haastaa meidät kaikki ennen näkemättömällä tavalla elämän kaikilla sektoreilla. Vaikeina aikoina on entistä tärkeämpää pitää kiinni perusarvoista, kuten empatiasta ja ihmisyydestä, vaikka vapaan liikkumisen pitääkin nyt olla rajoitettua. Empatia on viime kädessä portti maailmanrauhaan.

Teemme töitä kansainvälisyyden esteiden raivaamiseksi

On aivan eri asia matkustaa rilluttelemaan rantalomalle kuin lähteä töihin tai opiskelemaan ulkomaille. Korona-aikanakin on mahdollista kansainvälistyä, opiskella ja tehdä töitä turvallisesti muualla kuin kotimaassaan.

Suomeen on tänäkin vuonna saapunut vaihto-oppilaita ja Suomesta lähtee vaihto-oppilaita maailmalle, toki turvallisuus ja viranomaismääräykset huomoiden.

Ole mukana tukemassa AFS:n missiota!

Maailma tarvitsee globaaleja uudelleenrakentajia nyt ja tulevaisuudessa. Ole siis mukana tukemassa AFS:n toimintaa. Jäsenenä saat äänioikeuden vuosikokouksessa ja kuulet AFS:n kuulumisia.

Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen

Liityt jäseneksi maksamalla jäsenmaksun, joka on 15 euroa vuodessa ja opiskelijoilta sekä eläkeläisiltä 5 euroa vuodessa. Laita maksun viestiin oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Muistathan samalla lähettää yhteystietosi (postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) AFS:n toimistoon [email protected], jotta jäsentiedote ja muu materiaali löytävät perille.

Tilitiedot:

AFS Intercultural Programs Finland ry
DANSKE BANK
FI45 8146 9710 0351 13

Kiitos, kun tuet nuorten kansainvälistymistä. Yhdessä tästäkin päästään eteenpäin!