AFS jatkaa sinnikkäästi työtään sekä Suomessa että kansainvälisesti missiomme “World peace through intercultural learning” eteen. Haasteet eivät ole ohi, ja jatkuvat Koronasta johtuvat muutokset ja poikkeusjärjestelyt ovat edelleen osa arkeamme. 

Teemme töitä kansainvälisyyden esteiden raivaamiseksi

Korona on vaikuttanut osaan suomalaisten perheiden talouteen rankasti pitkittyneen työttömyyden tai lomautusten muodossa. Näiden perheiden nuorten on vaikea tai lähes mahdotonta lähteä vaihtoon, ja Suomen AFS haluaa auttaa heitä.

Ole mukana tukemassa AFS:n missiota!

Maailma tarvitsee erityisesti nyt enemmän globaaleja uudelleenrakentajia. Vaikeina aikoina on entistä tärkeämpää pitää kiinni perusarvoista, kuten empatiasta ja ihmisyydestä; empatia on viime kädessä portti maailmanrauhaan. Ole siis mukana tukemassa AFS:n toimintaa!

Jäsenenä

  • tuet nuorten kansainvälistymistä, sillä jäsenmaksut käytetään suomalaisten oppilaiden vaihto-ohjelmiin,
  • pääset vaikuttamaan AFS:n tulevaisuuteen,
  • saat äänioikeuden vuosikokouksessa ja
  • kuulet lisää AFS:n kuulumisista.

Kaikki jäsenmaksut menevät AFS:n stipendirahastoon.

Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen

Jäsenmaksu on aikuisilta 30 euroa, ja opiskelijoilta sekä eläkeläisiltä 10 euroa vuodessa. Laita maksun viesti-kenttään oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Muistathan samalla lähettää yhteystietosi (postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) AFS:n toimistoon [email protected], jotta jäsentiedote ja muu materiaali löytävät perille.

Tilitiedot:
AFS Intercultural Programs Finland ry
DANSKE BANK
FI45 8146 9710 0351 13

Kiitos, kun tuet nuorten kansainvälistymistä.

Kiinnostaako vapaaehtoisuus?

Mikäli kansainvälisyys kiinnostaa ja erityisesti nuorten kanssa toimiminen, niin olet aina tervetullut myös mukaan AFS:n vapaaehtoistoimintaan! AFS-vapaaehtoisena pääset kehittämään tulevaisuuden kansainvälistä Suomen, auttamaan nuoria sopeutumaan Suomeen, tutustumaan uusiin ihmisiin ja käyttämään vieraita kieliä arjessa jne. Mahdollisuuksia on monia ja toimintaan voi osallistua aina omien resurssien ja motivaation puitteissa. AFS:llä vapaaehtoisuus on kivaa yhdessä tekemistä <3

Lisätietoa vapaaehtoisuudesta