Mikä on AFS Global You ™ Changemaker -ohjelma?

Onko haaveenasi muuttaa maailmaa ja toimia osana kansainvälistä yhteisöä? Haluatko saada opetusta arvostetuilta organisaatioilta, joilla on vuosikymmenten vankka kokemus? Jos vastasit kyllä, AFS Global You Changemaker on räätälöity juuri sinua varten!

Ainutlaatuinen virtuaalinen vaihto-ohjelma tarjoaa sinulle täsmävälineet, joita käyttämällä kehityt globaaliksi muutoksentekijäksi, asutpa missä päin maailmaa tahansa. Innovatiivinen ja inspiroiva Global You Changemaker -vaihto-ohjelma antaa sinulle valmiudet vaikuttaa sekä ympäröivään yhteisöön että parhaimmillaan koko yhteiskuntaan.

Opiskele AFS:n ja Pennsylvanian yliopiston opastuksella

Huippuunsa hiottu virtuaalinen Global You Changemaker -vaihto-ohjelma on kehitetty AFS:n ja Pennsylvanian yliopiston yhteistyöprojektina. Siinä yhdistyvät AFS:n yli 75 vuoden kokemus kulttuurienvälisestä oppimisesta sekä Pennsylvanian School of Social Policy & Practise -yliopiston Center for Social Impact Strategy -keskuksen (CSIS) erityisosaaminen, jota sillä on sosiaalisista innovaatiosta ja vaikuttamisesta.

Pääset 12 viikon virtuaalimatkalle yhdessä erimaalaisten nuorten kanssa. Ohjelman aikana laadit projektin, jonka tavoitteena on sosiaalinen vaikuttaminen, ja opit testaamaan hankkeen toimivuutta yhteisössäsi.

Global-You-Changemaker-Visual-2-green-text-02-1001×1024

Ota haltuusi taidot vaikuttaa yhteisöösi!

 • Opit kansainvälisyystaitojen, sosiaalisen vaikuttamisen ja muutoksenteon, suunnitteluajattelun ja innovointiratkaisujen perusteita.
 • Pääset tutkimaan yhteisöösi ja sosiaaliseen vaikuttamiseen liittyviä asioita.
 • Luot uusia ideoita, joiden tavoitteena on merkityksellinen sosiaalinen vaikuttaminen.
 • Muokkaat muutosideastasi käyttökelpoisen prototyypin ja testaat sitä käytännössä.
 • Saat palautetta prototyypistäsi AFS:n viralliselta arvioijakomitealta sekä Pennsylvanian yliopiston sosiaaliseen vaikuttamiseen erikoistuneelta Center for Social Impact Strategy -keskukselta.
 • Kehität itsetuntemustasi pohtimalla ja arvioimalla omaa sekä muiden kulttuuri-identiteettiä ja erilaisia kulttuurillisia näkökulmia.
 • Toimit tiiviissä yhteistyössä erimaalaisten nuorten kanssa.
 • Perehdyt kulttuurienvälisiin asioihin ja tarkastelet niiden merkitystä vaikuttamiseen.

Ohjelman suorittamisen päätteeksi saat AFS:n ja Pennsylvanian yliopiston School of Social Policy & Practicen myöntämän Advanced Certificate on Global Citizenship for Social Impact -todistuksen. Hae mukaan, linkki siirtyy englanninkielisille sivuille.

Save your spot

12189240_1090369557653833_1359170228846574700_o-350×233

Sopiiko AFS Global You Changemaker -ohjelma sinulle?

Tämä kansainvälinen virtuaalinen vaihto-ohjelma on suunniteltu 15–17-vuotiaille nuorille, jotka haluavat muuttaa yhteisöään ja koko maailmaa. Ohjelma sopii sinulle, jos
 • Olet luova, tiedonhaluinen ja valmis sitoutumaan opiskeluun.
 • Pyrit vaikuttamaan maailmaan positiivisella tavalla.
 • Haluat kehitellä oman projektin, jonka tavoitteena on sosiaalinen vaikuttaminen.
 • Sinusta on kiinnostavaa tutustua samanikäisiin nuoriin, jotka ovat kotoisin eri puolilta maailmaa.
 • Ymmärrät hyvin kirjoitettua ja puhuttua englannin kieltä.

Oletko jo suorittanut AFS Global You Adventurer -ohjelman?

Loistavaa! Jatka taitojesi kartuttamista AFS Global You Changemaker -ohjelman avulla. Tämän ohjelman aikana pääset laatimaan projektin, jonka tavoitteena on vaikuttaa yhteisösi asioihin. Samalla kehität kansainvälisyystaitojasi. Varaa paikkasi, linkki siirtyy englanninkielisille sivuille.

Save your spot

Miksi kannattaa osallistua?

Opit ensiarvoisen tärkeitä taitoja. Sen lisäksi voit
Group-3-370×210

Tutustua samanikäisiin nuoriin, jotka ovat kotoisin eri puolilta maailmaa.

Group-1-370×210

Perehtyä sosiaaliseen vaikuttamiseen ja toteuttaa jotain merkityksellistä missä tahansa.

Group-2-370×210

Saada oppia muilta nuorilta joko suoraan tai projektien kautta sekä vastavuoroisesti jakaa omaa osaamistasi.

Group-4-370×210

Saada tukea AFS:n asiantuntijoilta sekä Center for Social Impact Strategy -keskuksen pätevöittämiltä ammattilaisilta.

Group-5-370×210

Ohjelman jälkeen saat AFS:n ja Pennsylvanian yliopiston School of Social Policy & Practicen myöntämän Advanced Certificate on Global Citizenship for Social Impact -todistuksen ahkeroinnistasi ja oppimistasi asioista.

Kuinka kauan ohjelma kestää?

Ohjelmassa on 18 moduulia, jotka voit opiskella omaan tahtiisi. Moduulit sisältävät videoita, tehtäviä, tietovisoja ja keskustelufoorumeja. Ohjelmaan kuuluu lisäksi viisi live-tapaamista, joiden aikana voit tutustua erimaalaisiin nuoriin ja tehdä heidän kanssaan tiivistä yhteistyötä.

Ohjelman suorittamiseen menee yhteensä noin 12 viikkoa (noin 3-4 tuntia viikossa).

Varaa paikkasi

Kuinka paljon ohjelma maksaa?

Osallistumismaksu on 490 dollaria (USD).

Saat pääsyn 18 verkkomoduuliin ja voit osallistua viiteen live-tapaamiseen. Osallistumismaksu kattaa myös AFS:n ja Pennsylvanian yliopiston School of Social Policy & Practicen myöntämän Advanced Certificate on Global Citizenship for Social Impact -todistuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Ohjelma kestää yhteensä 12 viikkoa. Siihen sisältyy 18 verkossa järjestettävää moduulia, jotka voi opiskella omaan tahtiin. Moduulit käsittävät videoita, tehtäviä, tietovisoja ja keskustelufoorumeja. Ohjelmassa on niiden lisäksi viisi live-tapaamista, joiden aikana voit tutustua erimaalaisiin nuoriin ja tehdä heidän kanssaan yhteistyötä. Ohjelman suorittamiseen menee noin 3 tuntia viikossa.

Varaa paikkasi

Starttaa nyt: vaikuta projektillasi yhteisöön ─ tai muuta koko maailmaa! Varmista paikkasi, linkki vie englanninkielisille sivuille.

Save your spot

Tietoa vanhemmille

Auta nuorta hankkimaan arvokkaita tulevaisuuden työkaluja: luovuutta sekä taitoja toteuttaa hanke, jolla voi vaikuttaa tehokkaasti yhteisöön tai koko yhteiskuntaan. AFS Global You Changemaker -ohjelman suoritettuaan nuoresta tulee AFS Global You -muutoksentekijä. Vakuudeksi hän saa AFS:n sekä Pennsylvanian yliopiston School of Social Policy & Practicen myöntämän Advanced Certificate on Global Citizenship for Social Impact -todistuksen.

AFS on mullistanut monen elämän ja kouluttanut aktiivisia maailmankansalaisia kansainvälisyyskasvatusohjelmiensa avulla jo yli 75 vuoden ajan. AFS Global You Changemaker -ohjelmassa toimimme yhteistyössä Pennsylvian Ivy League -yliopiston kanssa, joka on yksi maailman arvostetuimmista oppilaitoksista. Huippuunsa hiotun ohjelman avulla nuori oppii ensiarvoisen tärkeitä sosiaalisen vaikuttamisen keinoja inspiroivalla ja tehokkaalla tavalla.

Miksi AFS toimii yhteistyössä Pennsylvanian yliopiston kanssa?

Me molemmat – AFS ja Pennsylvanian yliopiston (Penn) Center for Social Impact Strategy (CSIS) – tiedämme, että nuoret voivat muuttaa maailman paremmaksi. Toimimme yhteistyössä, jotta voimme auttaa nuoria kehittämään tulevaisuuden tietoja ja taitoja parhaalla mahdollisella tavalla. Innovaatiotaidot, sosiaaliseen vaikuttamiseen pyrkivien projektien laatiminen, hankkeiden testaus ja niiden vaikutusten mittaus ovat 2020-luvun osaamista parhaimmillaan. Näistä taidoista on hyötyä läpi elämän.

Hae mukaan!

Pidä yhteyttä Global You -tiimiin

Ota yhteyttä
×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×