Poikkeusoloista huolimatta vuoden 2021 ohjelmiin voi hakea normaalisti

Hakulomake täytetään netissä ja vaihto-oppilashaastatelu toteutetaan virtuaalisesti. Kohdemaissa on rajattu määrä paikkoja, jotka täytetään hakujärjestyksessä – kannattaa siis aloittaa haku hyvissä ajoin!

Valmistelemme syksyn 2020 ja vuoden 2021 ohjelmia normaaliin tapaan siitä lähtökohdasta, että ohjelmat voidaan toteuttaa turvallisesti.  Ensisijainen prioriteettimme on aina varmistaa vaihto-oppilaiden turvallisuus vaihto-ohjelmien aikana. Seuraamme tiiviisti viranomaisten, kuten WHO:n ja kohdemaiden hallitusten linjauksia niin koronaviruksen kuin muidenkin turvallisuuteen tai terveyteen liittyvien riskien suhteen. Jos AFS joutuisi perumaan vaihto-ohjelman ennen ohjelman alkamista, palautetaan jo maksettu osallistumismaksu täysimääräisesti.

Ilmoittaudu tiistain 28.4. virtuaaliseen infotilaisuuteen

Tilaisuuteen voi osallistua viranomaisten suositusten mukaisesti omalta kotisohvalta. Infossa on mukana Espanjassa vaihdossa ollut Pihla Kero sekä toimiston henkilökuntaa. Tervetuloa linjoille tiistaina 28.4. kello 17-18.30!

 

 

 

×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×