Suomen kesä tuhansine järvineen ja hyttysineen on parasta yhdessä koettuna.

Kesän lyhytohjelmiin osallistuville nuorille etsitään isäntäperheitä seuraavasti:

Future Leaders 29.6. – 9.8.2019.
(pääkaupunkiseutu ja lähikunnat)

Tässä ohjelmassa pääset houstaamaan tulevaisuuden ongelmanratkaisijoita ja johtajia. Viimeiset kaksi ohjelmaviikkoa näillä amerikkalaisilla stipendiaateilla on kaikenlaista aivonystyröitä kutkuttavaa ohjelmaa, muuten oppilas on osa perheen kesäarkea!

English in the North -lyhytohjelma 2.8. – 26.8.2019.
(pääkaupunkiseutu ja lähikunnat)

Oppilaat tulevat Italiasta ja Hong Kongista. Näille nuorille AFS järjestää vapaaehtoista päiväohjelmaa ensimmäiselle viikolle ja kielikurssin kahdelle viimeiselle viikolle. Myös isäntäperheen mahdolliset muut nuoret ovat tervetulleita ensimmäisen viikon ohjelmaan.

Kesäohjelma 28.6. – 26.7.2019.
(Koko Suomi)

Kesävaihto-oppilaat ovat kotoisin Italiasta, Intiasta, Malesiasta ja Yhdysvalloista. Tässä ohjelmassa vaihtarilla ei ole sitovaa ohjelmaa, joten vaihtarin voi ilman rajoitteita ottaa mukaan vaikka mökille ja purjeveneeseen.

Kaikkien ohjelmien oppilaille järjestetään AFS:n puolesta orientaatioleiri. Nuorille ja isäntäperheille AFS on tukena koko ohjelman ajan.

Oppilaat löydät tietysti ekstranetistä! 

Katso kaikki isäntäperheohjelmat tästä

Lisätietoja antaa Asta:

[email protected] / 044 230 3647

×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×