Vaihto-oppilaan ja isäntäperheen kemiat voivat sopia yhteen kuin maksalaatikko ja rusinat – tai sopia yhteen kuin nakit pullan väliin. Miten ilmiötä voidaan selittää? Miten näitä tilanteita voidaan ennakoida? Päätimme kääntyä suurempien voimien puoleen – tämä kaikki on ilman muuta nähtävissä tähdistä.

“Halusimme etsiä keinoja, jotka varmistaisivat asioiden parhaan sujuvuuden. Emme voi enää sijoittaa skorpionivaihtareita leijonavanhempien perheisiin. Haluamme nähdä lisää oinasvaihtareita vaakavanhempien perheissä.” sanoo AFS:n astrologinen asiantuntija Tähti Säde.

Säde teki meille vaihtarihoroskoopit, joiden pohjalta lähdemme etsimään vaihto-oppilaille mätsääviä isäntäperheitä.

TULIMERKIT

Tulimerkkejä leimaa nopeus, itsenäisyys, uteliaisuus. Tulimerkit tarvitsevat omaa aikaa ja tilaa. He rakastavat uusia asioita. Tulimerkit sopivat perinteisesti hyvin yhteen ilmamerkkien kanssa.

LEIJONA 23.7.-22.8. Leijona on luova, elinvoimainen ja pitkäjänteinen. Leijona on antelias ja aidosti empaattinen. Leijona sopii vahvoista ja energisistä persoonista pitäville perheille. Leijona tykkää vähän määräillä muita, eli perhe jossa on pikkusisaruksia voisi myös sopia leijonalle.

OINAS 21.3.-20.4. Oinasvaihtari on itsevarma ja innostuu helposti uusista asioista. Tälle vaihtarille tarjoaisin ehdottomasti mämmiä ja salmiakkia heti ensimmäisenä päivänä. Oinas on aloitekykyinen ja energinen, joskin toisinaan vähän kärsimätön. Oinaan pitää saada toteuttaa itseään, eli hänet kannattaa ohjata harrastusten pariin!

JOUSIMIES 23.11.-22.12. Jos tarvitset optimismia elämääsi, ota ehdottamasti jousimiesvaihtari. He ovat valmiita tekemään töitä menestyksensä eteen. He luottavat omiin ideoihinsa ja haaveilevat jatkuvasti. Jousimiehet tykkäävät dynaamisesta elämästä, jossa tapahtuu paljon. Kuulostaa siis vauhdikkaaseen lapsiperheeseen sopivalta! Jousimies ei vedä kovin helposti itsekään hernettä nenään ja sanoo itsekin asiat pahaa tarkoittamatta suoraan.

ILMAMERKIT

Ilmamerkkejä leimaa sosiaalisuus ja verbaalisuus. Heillä on usein laaja ystäväpiiri. Ilmamerkit tulevat toimeen kaikkien kanssa, mutta parhaiten he viihtyvät tulimerkkien kanssa.

VESIMIES 20.1.-19.2. Vesimiesvaihtari ei elä pelkästään hetkessä. He hoksaavat usein juttuja ennen muita ja siksi heitä pidetään välillä vähän erikoisina. Heillä on usein jokin intohimo tai harrastus jonka parissa he viettävät paljon aikaa. Vesimies on hyvä sopeutuja joka ei arkaile olla itsensä tai puhua suoraan, eli hän sopii hyvin suorapuheiseen perheeseen.

KAKSONEN 21.5.-21.6. Kaksosvaihtari on älyllinen, vilkas ja puhelias. Ennen kaikkea hän on myös utelias ja kiinnostunut kaikesta ympärillään tapahtuvasta. Kaksoselle ei kannata valehdella, sillä hän huomaa sen kyllä! Vinkki: Hän keskustelee mielellään kaikesta, eli ongelmatilanteissa kannattaa nostaa kissa heti pöydälle. Kaksonen sopii puheliaisiin höpöttäjäperheisiin!

VAAKA 23.9.-22.10. Vaaka on elämänmyönteinen tyyppi. joka etsii tasapainoa ja harmoniaa. Hänellä on taito ottaa muihin kontaktia ja auttaa mielellään ongelmatilanteissa. Vaaka on erittäin seurallinen, eli sopii hyvin perheisiin joissa on tapana viettää paljon aikaa yhdessä.

MAAMERKIT

Maamerkkejä leimaa rauhallisuus, luotettavuus ja käytännöllinen maalaisjärki. He ovat ehtiväisiä ja valmiita tekemään töitä asioiden sujumiseksi. Maamerkit tulevat hyvin toimeen vesimerkkien kanssa.

HÄRKÄ 21.4.-20.5.  Härkävaihtari on sitkeä, kärsivällinen ja harkitsevainen. Härkä osaa nauttia arjesta ja elämän pienistä iloista, eli tälle vaihtarille reissu Prismaan tai elokuvailta voi olla ihana elämys. Härän kanssa kannattaa aina aloittaa ruoasta, sillä se on tie härän sydämeen. Estetiikasta nauttiva härkä on myös mainiota seuraa museoon tai muun taiteen pariin! Härkä sopii siis ruoasta ja taiteesta kiinnostuneille perheille.

NEITSYT 23.8.-22.9. Neitsytvaihtari osaa arvostaa yksityiskohtia. Hän huolehtii itsestään ja ulkoisesta olemuksesta sekä on ehtiväinen ja tehokas. Hän voi alkuun olla varautunut, mutta heittäytyy hyvässä seurassa mielellään hassuttelemaan! Tyypillinen neitsyt on järjestelmällinen, eli laittanee pyytämättä astiat koneeseen ja pitää tonttinsa siistinä. Neitsytvaihtari sopii esimerkiksi konmari-faneille ja urheilullisille perheille!

KAURIS 22.12.-19.1. Kaurisvaihtari on sitkeä, käytännöllinen ja kärsivällinen. He ottavat asiat tosissaan, ovat kurinalaisia ja tykkäävät selkeistä päämääristä. Sopii siis erinomaisesti perheeseen, jossa on käytössä yhteinen kalenteri. Kauris voi alkuun olla varovainen, mutta lähtee pikkuhiljaa laukalle kun tuntee olonsa turvalliseksi. Hyvää kannattaakin odottaa!

VESIMERKIT

Vesimerkkejä leimaa herkkyys, empaattisuus ja hyvä mielikuvitus. He ovat hyviä analysoimaan tunteitaan ja lukemaan muiden tunteita. Vesimerkit tulevat hyvin toimeen maamerkkien kanssa.

KALAT 20.2.-20.3. Kalavaihtarilla on uskomattoman laaja tunneskaala. He vaistoavat asioita ja haluavat jatkuvasti kehittää itseään. Kalat tykkäävät usein lukea tai puuhastella omiaan, mutta ui luontevasti sosiaalisiin piireihin. Kala sopii perheeseen, joka etsii itsenäistä vaihtaria, joka osaa kuitenkin todella olla läsnä. Vinkki: Apeaa, koti-ikäväistä kalaa voi piristää energisellä ja hilpeällä musiikilla.

RAPU 22.6.-22.7. Rapu, tuo herkkä ja myötätuntoinen saksiniekka! Rapuvaihtarit ovat hyviä sopeutumaan. He ovat intuitiivisia ja arvostavat ennen kaikkea turvaa, lempeyttä ja hempeyttä. He ovat huomaavaisia ja erinomaisia ystäviä. Kun haluat erityisen empaattisen ja myötäelävän vaihtarin, rapu on sinun valintasi!

SKORPIONI 23.10.-22.11. Skorpionia kiinnostaa elämää suuremmat mysteerit. Syvällinen ja terävä merkki omistautuu häntä kiinnostaviin asioihin täysin. Skorpionit tuntevat usein hyvin itsensä ja heillä onkin hyvä itseironian taju. Sopii loistavasti perheeseen, jossa viljellään mustaa huumoria.

Tutustu kaikkiin vaihtareihin horoskooppimerkistä riippuen tai riippumatta ekstranetissä

×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×