Helsinki-Vantaalle saapuu tänäkin vuonna reilu 200 rohkeaa nuorta, joilla on edessään unohtumaton kokemus. Suomesta vetovoimaisen kohteen tekee muun muassa kuuluisa koulutusjärjestelmä, muumit ja turvallisuus.

Semester- ja vuosioppilaita saapuu 145 ja 3-6 viikon mittaisiin kesäohjelmiin saapuu kokonaisuudessaan 70 nuorta, joille etsimme nyt isäntäperheitä. Katso tästä kaikki isäntäperheohjelmat ja päivämäärät

Isäntäperheeksi sopivat kaikenlaiset, monimuotoiset perheet, jotka ovat valmiita toivottamaan uuden perheenjäsenen tervetulleeksi. Perhe tarjoaa vaihto-oppilaalle kodin, pedin ja ruoan.  Vaihtari ei ole vieras, vaan perheenjäsen – ihan tavallinen arki riittää. Vinkkaa siis eteenpäin tutulle tai toivota vaihtari tervetulleeksi omaan kotiisi! Lue tästä vuoden 2018 kotikansainvälisyyskokemuksista

 

×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×