years-experience access-alumni-network airfare airport-pick-up assistance-with-application-process community-service-placement continuous-support cultural-trips domestic-transport emergency-support field-trips global-competence-certificate grade-transcripts host-family-placement housing individual-contact-person internship-placement language-instruction meals medical-insurance orientations-during-your-time-abroad other pre-departure-orientation product-materials re-entry-orientation school-dipolma school-materials school-placement school-transport school-uniform stipend teaching-materials vaccinations visa-and-passport-fees visa-application-assistance world-wide-presence

Espanjan kielikurssi on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia espanjaa innostavassa oppimisympäristössä. Kieltä ei opiskella intensiivisesti ainoastaan oppitunneilla vaan sitä käytetään myös arjessa ja aktiviteettien parissa, jolloin kielitaito kehittyy itsestään muutamassa viikossa. AFS:n kesäohjelmassa opit espanjan kielen kansainvälisessä ympäristössä ja harjoitat kulttuurien välisiä tiimityötaitojasi.

Vaihto-ohjelmaan sisältyy

 • Lennot edestakaisin
 • Airport Pick-up
 • Majoitus
 • Kattava sairaus- ja tapaturmavakuutus
 • 24/7 Hätäpäivystys
 • Cultural Tours
 • Language Instruction
 • Apu hakuprosessissa
 • Teaching Materials
 • Access to Alumni Network
 • Kansainvälinen turkiverkosto
 • Maailmanlaajuinen kokemus
 • 70 vuoden kokemus

"Kuukaudessa oppi paljon enemmän espanjaa kuin koskaan aikaisemmin. Oli ihana päästä tutustumaan muihin kulttuureihin ja vierailemaan mm. Granadassa, Nerjassa ja Marbellassa."

alexis-brown-omeaHbEFlN4-unsplash

Intensiivistä pienryhmäopiskelua

Espanjan kielikurssi Malagassa sisältää 80 tuntia espanjan kielen opiskelua koulutetun opettajan johdolla. Jokainen oppilas osallistuu kurssin alussa lähtötasotestiin, jonka perusteella oppilaat jaetaan 15-hengen pienryhmiin oman tasonsa mukaisesti (Beginner, Intermediate ja Advance). Ryhmissä tutustuu helposti uusiin ihmisiin ja pääsee osallistumaan opetukseen aktiivisesti.

Kysy lisää
hannah-busing-Zyx1bK9mqmA-unsplash-

Tulevaisuuden taitoja

Espanjan kielikurssi on osa AFS:n kansainvälistä ohjelmaa (Intercultural Learning and Global Education), joka auttaa nuoria laajentamaan maailmakuvaansa ja tekemään yhteistyötä erilaisten ihmisten ja kulttuurien parissa. Kurssilla järjestetään workshoppeja muun muassa seuraaviin teemoihin liittyen: Kulttuuri & stereotypiat, Kunnioitus eri kulttuureja kohtaan, Empaattisuus, jne.

Hae mukaan
nick-karvounis-AADGRFMr-_I-unsplash–min

Retkeilyä ja paikallista kulttuuria

Opetuksen ulkopuolella espanjan kieltä pääsee käyttämään myös mahdollisilla viikonloppu- ja päiväretkillä. Useasti kursseilla on vierailtu muun muassa Espanjan kauniissa kaupungeissa (Seville, Cordoba, Granada jne.) sekä Picasso-museossa ja ympäröivillä luontopoluilla. Tarkoituksena on myös tutustua mieleisiin paikallisiin tapoihin ja harrastuksiin, kuten esimerkiksi espanjalaisten rakastamaan jalkapalloon.

Lue lisää Espanjasta

Opi espanjaa kielikurssilla ja löydä uusia ystäviä!

AFS Espanjassa

steven-lasry-8NNACRCgCqw-unsplash–min

Lisätietoa Espanjasta

Espanjassa pääset tutustumaan välimerelliseen keittiöön, sosiaaliseen elämäntyyliin, näyttävään arkkitehtuuriin ja tietenkin rytmikkääseen musiikkiin. Kulttuurillisesti maa on rikas ja sen kehitykseen ovat vaikuttaneet monet kansat ja perinteet.

Lue lisää
robert-keane-GTPh-JFsZM0-unsplash–min

Kaikki Espanjan ohjelmat

Espanja on suosittu vaihtomaa ja AFS järjestää Espanjassa myös muita vaihto-ohjelmia. Mikäli olet kiinnostunut myös muista mahdollisuuksista opiskella espanjaa AFS:n kautta, kurkkaa AFS:n Espanjan ohjelmat alla olevan linkin takaa.

Lue lisää
korona

Kielikurssi Korona-aikana?

Suomen AFS ja koko AFS:n maailmanlaajuinen verkosto ovat sitoutuneita toteuttamaan vaihto-oppilastoimintaa vastuullisesti korona-aikana. Kohdemaiden lukumäärä on toistaiseksi rajoitettu ja muutoksia voi tulla esimerkiksi suunnitellun lähdön ajankohtaan.

Lue lisää