AFS:n kielikurssilla englannin opiskelun lisäksi on valittavissa monia eri teemaisia työpajoja ja pääset osaksi isoa kansainvälistä nuorten ryhmää. Kursseilla opit myös kansainvälisyystaitoja, sekä tutustut samanikäisiin nuoriin ympäri maailmaa. Kurssille saapuu osallistujia useasta eri maasta. Viime vuonna osallistujia oli mm. Italiasta, Intiasta, Japanista, Saksasta, Hollannista ja monesta muusta maasta.

Kesällä (heinä-elokuussa) 2018 järjestetään  kolme kurssia:

  • 16.-28.7. Roeland kielikurssi 13-16-vuotiaille
  • 16.-28.7. Roeland Draamakurssi 16-18-vuotiaille
  • 30.7.-11.8. Roeland kielikurssi 15-18-vuotiaille

Paikat kursseille täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voi vielä huhtikuun loppuun asti, jos paikkoja kursseille on jäljellä. Katso lisätiedot kohdassa ilmoittautuminen tai kysy suoraan AFS-toimistosta.

Mitä AFS:n Roeland -kurssit sisältää?

Fiilistele edellisvuosien tunnelmia

Kuvia vuoden aikaisempien vuosien kursseista löydät täältä sekä kuvia ja kommentteja täältä.

Katso vuoden 2017 Roeland-kurssilaisten tekemältä video:

Roeland  -kursseilla asut englantilaisessa oppilaitoksessa, jakaen huoneen yhden tai useamman huonekaverin kanssa. Kielikursseilla opiskellaan päivittäin vähintään 4 tuntia englantia ja iltaisin voit oman kiinnostuksesi mukaan osallistua erilaisiin harrasteryhmiin, kuten draama- tanssi- liikuntatyöpajoihin. Kurssien osallistujat tulevat ympäri maailmaa, joten kansainvälistä kokemusta ei voi välttää.

02

Kielikurssit

Roeland -kurssi ei ole pelkästään perinteinen kielikurssi. Oppituntien lisäksi kurssilla on paljon erilaisia ryhmätöitä, joissa kielitaidon lisäksi kehittyvät kansainvälisyystaidot. Useimmilla päivillä on oma teemansa, johon keskitytään esimerkiksi videoprojektien avulla. Iltaisin osallistujat voivat valita mieleisensä harrastusryhmän. Ryhmät voivat liittyä musiikkiin, taiteeseen, urheiluun tai vaikkapa hengenpelastukseen. Koulun alueella on erinomaiset urheilupaikat ja joka päivä on mahdollista osallistua liikunnallisiin aktiviteetteihin.

Kielikurssiin kuuluu 4 tuntia englannin kielen opetusta päivittäin. Kurssin sisällöstä vastaavat AFS:n ohjaajat sekä kokeneet englantilaiset opettajat. Kahden viikon aikana syvennytään englannin kieliopintojen lisäksi kansainvälisyysteemaan. Kurssin jälkeen osallistujat ovat entistä valmiimpia toimimaan erilaisista kulttuureista tulevien ihmisten kanssa.

Yksi kurssin parhaista puolista on, että kaikki osallistujat sitoutuvat puhumaan kurssin aikana vain englantia. Jokaisella kurssilla on osallistujia useasta eri maasta. Osallistujat pyritään aina sijoittamaan samaan huoneeseen toisesta maasta kotoisin olevan nuoren kanssa. Tämä tukee sekä kielen oppimista että uusien ystävyysssuhteiden syntymistä.

Kurssin ohjelmaan kuuluu myös päiväretki Lontooseen sekä puolen päivän mittainen vierailu johonkin lähikaupungeista.

04_Jamine-and-Rob-getting-ready-for-their-challenge

Draamakurssi

Oletko luova ja tykkäät esiintyä? Silloin Roeland-draamakurssi on juuri oikea vaihtoehto sinulle. Draamakussi järjestetään Gold Hillissä, Shaftesburyn kylän läheisyydessä Eteläisessä Englannissa. Kurssin tilat sijaitsevat paikallisen yksityiskoulun tiloissa. Koulun tiloista löytyy myös sisäuima-allas, urheilumahdollisuuksia ja huikea sali esityksiin ja muihin tilaisuuksiin.

Draamakurssi huipentuu yhteiseen esitykseen, joka luodaan 12 päivän aikana yhdessä ammattiohjaajien kanssa. Voit valita oman kiinnostuksesi mukaan musiikki- näytelmä- tai tanssiryhmän, jonka kanssa työskentelet kahden viikon ajan luoden oman esitysproduktion.

Kussilla pääset ammattiohjaajien opastuksella harjoittelemaan niin esiintymistaitojasi kuin englannin kieltä. Englannin opettelu tapahtuu tekemisen kautta, kun yhteinen kieli kurssilla on pelkästään englanti.

Kurssiin sisältyy möys vierailu Jurassic Coastin upeille rannolle, jotka ovat yksi Unescon maailmanperintökohde, sekä oheismatka Bristoliin tai muuhun lähikaupunkiin. Tästä linkistä löydät kurssin esitteen.

Ilmoittaudu Roeland kursseille

5d87773e23a4325161951e47ae273421

Kielikurssi 16.-28.7.

13-16-vuotiaille

Ilmoittaudu tästä luomalla ensin käyttäjätunnus. Klikkaa hakemukseen

Paikat kurssille täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vielä muutama paikka jäljellä kesälle 2018.

29166dc526a0decabca817104c3fb5d3

Draamakurssi 16.-28.7.

15-18-vuotiaille (täytät 18 heinäkuussa tai vasta loppuvuodesta 2018)

Ilmoittaudu tästä luomalla ensin käyttäjätunnus.  Klikkaa hakemukseen

Paikat kurssille täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vielä paikkoja jäljellä kesälle 2018.

f2c8be13f9bb69e420ff6ea7e4e8130b

Kielikurssi 30.7.-11.8.

16-18-vuotiaille (olet syntynyt 1.7.2000 jälkeen)

Ilmoittaudu tästä luomalla ensin käyttäjätunnus.  Klikkaa hakemukseen

Paikat kurssille täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vielä muutama paikka jäljellä kesälle 2018.