Intia on asukasluvultaan maailman toiseksi suurin maa, ja Intiassa vietetyn ajan jälkeen Suomessa voi näyttää oudon autiolta. Ganges-joen ja Himalajan maassa voi nähdä näyttävän sekoituksen eri kulttuureja, uskontoja, perinteisiä sareja ja tietenkin modernia elämää isoimmissa kaupungeissa.

Ruoka on iso osa intialaista kulttuuria.  Hyvin suuri osa intialaisista perheistä syö kasvisruokaa. Nautaa ei syö juuri kukaan, sillä lehmä on hinduille pyhä. Intialaisessa keittiössä käytetään monipuolisesti vihanneksia, papuja ja riisiä ja ruoka maustetaan rohkealla kädellä.

Intiassa on 22 hallinnon kieltä ja satoja muita kieliä. Historiallisista syistä Intiassa puhutaan laajalti englantia, ja englanti onkin vaihto-oppilaiden pääasiassa käyttämä kieli. Myös koulut ovat englanninkielisiä. Maahan saapumisen jälkeen vaihto-oppilaat osallistuvat lyhyelle kielikurssille, jolla opitaan perusteet siitä kielestä, mitä kyseisellä alueella puhutaan.

Vaihto-oppilaat voivat Intiassa halutessaan majoittua myös sisäoppilaitoksissa viikon aikana ja viettää viikonloput isäntäperheissä. Intialaiset nuoret listasivat lempipuuhikseen urheilun katsomisen, urheilemisen, elokuvien katselun, rannalla olon ja shoppailun. Intialaisille opiskelu on tärkeää ja se otetaan usein tosissaan.

Lataa Intian AFS:n infopaketti

Ihmiset Intiassa

Nöyryys, väkivallattomuus ja vanhempien kunnioitus ovat yleispäteviä arvoja Intiassa. Intialaiset yleisesti ottaen keskittyvät täyttämään koko yhteisön tai perheen yhteisen tarpeen kuin yksilön. Intialaiset eivät myöskään kieltäydy suoraan esimerkiksi kahvikutsusta, vaan kieltäytyminen tehdään epäsuorasti ja mahdollisimman kohteliaasti. Kasvissyönti on hyvin yleistä.

A photo posted by Kate Gilbert (@kaaycoo) on

Katso kuvia Intian AFS:n instasta!

Löydä oma ohjelmasi

×

 

Hei!

Laita meille viestiä niin vastaamme sinulle aukioloaikojemme (ma-pe 9-16) puitteissa mahdollisimman pian. Terveisin Suomen AFS

×