AFS kielikurssit ovat lyhyitä, kesällä järjestettäviä vaihto-ohjelmia, joiden tarkoituksena on auttaa 14-17 -vuotiaita nuoria kartuttamaan kielitaitoa ulkomailla, tutustua uusiin ystäviin maailmanlaajuisesti sekä ymmärtää paikallista kulttuuria ja kielen nyansseja. Kielikurssi on noin 4-5 viikon ohjattu kokonaisuus, joka tarjoaa nuorille ainutlaatuisen mahdollisuuden:

  • Oppia valitsemansa kielen alkeet tai nostaa tasoa
  • Verkostoitua kansainvälisesti ja luoda ystäviä ympäri maailmaa
  • Ymmärtää monikulttuurillisuuden käytäntöjä ja avartaa maailmankatsomusta
  • Harjoitella kansainvälisiä tiimityötaitoja ja muita tulevaisuuden työelämätaitoja

Valitse kohdemaasi

Espanjan kielikurssilaisen kokemus

“Kuukaudessa oppi paljon enemmän espanjaa kuin koskaan aikaisemmin. Oli ihana päästä tutustumaan muihin kulttuureihin ja vierailemaan mm. Granadassa, Nerjassa ja Marbellassa.”

Lisää kokemuksia
12189240_1090369557653833_1359170228846574700_o-350×233

Kielikurssin hinta

AFS kielikurssin hinta ei sisällä yllätyksiä! Hinta koostuu majoituksesta, lennoista, kattavasta vakuutuksesta, oppimateriaaleista ja muista käytännön kuluista jotka mahdollistavat kielikurssin järjestämisen. Kohdemaasta ja ohjelmasta riippuen hinta on noin 3 000 € – 5 000 €.

Nuoren itse maksettavaksi jäävät esimerkiksi henkilökohtaiset kulut, retket kurssin aikana sekä viranomaiskulut Suomessa (esim. rokotemaksut tai viisumia varten tarvittavat asiakirjat).

Kysy lisää hinnoista

Kysy lisätietoa, täytä hakemus heti tai ilmoittaudu webinaariin!

Yli 70 vuoden kokemus

Kielikurssien toteuttamisesta vastaa AFS:n asiantuntijat yli 70 vuoden kokemuksella kansainvälisten vaihto-ohjelmien  järjestämisestä. Kuukauden kielikurssilla ei taatusti tule tylsää, sillä ne sisältävät huomattavasti enemmän ohjattua ohjelmaa ja ryhmäytymistä osallistujien kesken kuin vuosi-ohjelmat.

Lue lisää AFS:sta

Usein kysytyt kysymykset

Kielikurssi on oiva valinta niille jotka eivät syystä tai toisesta voi lähteä vuoden/lukukauden kestävään vaihtoon, mutta haluavat silti kokea kansainvälisyyden hyödyt AFS:n kautta. Kesällä järjestettävät kurssit ovat lyhyempiä ja edullisempia kuin  perinteiset vaihto-ohjelmat.  Intensiivinen “vaihto-kokemus” myös varmistaa etteivät vanhojen tanssit, penkkarit tai valmistumisen kannalta tärkeät kurssit jää väliin vaihdon takia.