AFS on vuonna 1914 perustettu vaihto-oppilasjärjestö, jolla on Suomessa yli 70 vuoden kokemus kansainvälisyyskasvatuksesta ja vaihto-oppilasohjelmista. Toimimme noin 60 eri maassa kaikissa maanosissa. AFS on vapaaehtoisten perustama, voittoa tavoittelematon järjestö, jonka missio on ”Creating a more peaceful and just world through intercultural learning”. Kauttamme on lähtenyt yli 10 000 vaihto-oppilasta eri puolille maailmaa, ja suomalaisiin isäntäperheisiin on saapunut tuhansia ulkomaalaisia vaihto-oppilaita kaikkialta maailmasta. 

Vahvistamme tiimiämme ja etsimme työkaveriksemme Sinua – lämpimän sydämen ja jämäkän toimintaotteen omaava

SUPPORT COORDINATOR tukemaan nuoria ja heidän perheitään vaihto-oppilasohjelman aikana.  

Teet työtä tarjotaksesi vaihto-oppilaidemme perheille sekä isäntäperheille parhaan mahdollisen kokemuksen. Suuri osa ajastasi on työtä perheiden yksilöllisten tilanteiden kanssa. Kuuntelet, ratkaiset ja tuet heitä niin iloissa kuin suruissa. Muun tiimimme lailla vedät orientaatio-webinaareja ja pidät eri osapuoliin säännöllisesti yhteyttä. Nuorten kanssa sattuu ja tapahtuu, mutta sinä olet lehmänhermoinen, aina palvelualtis ja äärimmäisen ratkaisukeskeinen. Tukenasi on ison kansainvälisen organisaation osaava tiimi ja prosessit. 

Tärkeä osa tehtävääsi on auttaa osaavaa neljän hengen program-tiimiämme vaihto-oppilasohjelmien järjestämisessä. Olet kädet savessa toteuttamassa ja varmistamassa, että asiat hoituvat, ja että asiakastyytyväisyytemme on jatkossakin erinomainen. Olet mukana mm. oppilaiden hakuprosesseissa, isäntäperheiden hankinnassa sekä tarvittaessa osallistut matka- ja leirijärjestelyihin.

Toimintaamme leimaa voimakas kausivaihtelu: syyskuussa tapahtuu eri asioita kuin maaliskuussa, kiirepiikkejä seuraa hiljaisempi aika, minkä jälkeen taas tapahtuu. Siten tahto ja kyky joustaa ja energisoitua nopeatempoisesta työstä on välttämätöntä tehtävässä onnistumiseksi. 

Olet vaativien asiakaskohtaamisten taitaja ja sovitteleva ongelmien ratkaisija. Työkokemuksesi ja/tai koulutuksesi on esimerkiksi sosiaali-, koulutus- tai nuorisoalalta. Iso osa kollegoistasi on ympäri maailman eri aikavyöhykkeillä, joten joustavuus ja erinomainen kirjallinen ja puhuttu englannin kielen taito ovat välttämättömiä. Teet yhteistyötä AFS:n valtakunnallisen vapaaehtoisverkoston kanssa, ja heidän työnsä arvostus ja ymmärrys on tärkeää. Innostut digistä ja teknologiasta toiminnan mahdollistajana ja tehostajana, ja olet mukana sen kehittämisessä edelleen. 

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa tehtävissä yhdessä maailman kansainvälisimmistä organisaatioista perheiden ja nuorten parissa. Teemme joustavasti etä- ja lähitöitä Helsingin Kalasatamassa. Olemme sitoutuneita kansainvälisen organisaatiomme työskentelyperiaatteisiin: Be Bold, Build Together, Think Participant First, Create Impact, Embrace Differences. Ovatko nämä arvoja, jotka myös Sinä jaat ja joihin haluat sitoutua?

Kiinnostuitko?
Hae 26.9.2022 mennessä täältä.
Toimi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa AFS:n toiminnanjohtaja Anja Kahri, p. 040 544 2346 sekä rekrytoinnin yhteistyökumppanimme Senior Consultant Heli Villa, Experis, p. 050 5703 680.
Odotamme soittoasi pe 9.9. klo 14-15, ti 13.9. klo 14-15 tai ma 19.9. klo 9-10.