AFS on Suomen vanhin vaihto-oppilasjärjestö, jolla on yli 70 vuoden kokemus kansainvälisyyskasvatuksesta ja vaihto-oppilasohjelmista. AFS on vapaaehtoisten perustama, voittoa tavoittelematon järjestö, jonka missio on Creating a more peaceful and just world”. Kauttamme on lähtenyt yli 10 000 vaihto-oppilasta eri puolille maailmaa, ja suomalaisiin isäntäperheisiin on saapunut tuhansia ulkomaalaisia vaihto-oppilaita kaikkialta maailmasta. Viime vuonna toimme markkinoille myös virtuaaliset vaihto-ohjelmat AFS Global You -brändin alla.

Pitkäaikaisen kollegamme siirtyessä eläkkeelle etsimme työkaveriksemme sinua – lämpimän sydämen ja vahvan ammattitaidon omaava

PROGRAM MANAGERI

Vastaat järjestömme vaihto-oppilasohjelmien järjestämisestä ja kehittämisestä. Luot strategian vaihto-oppilasohjelmillemme läheisessä yhteistyössä osaavien kollegojen ja AFS:n kansainvälisen verkoston kanssa. Olet myös itse kädet savessa varmistamassa, että asiat hoituvat, ja että asiakastyytyväisyytemme on jatkossakin markkinoiden ylivoimaisesti paras.

Teet läheistä yhteistyötä kaikkien sidosryhmiemme kanssa: vaihto-oppilaat, perheet, vapaaehtoiset, AFS:n kansainvälinen verkosto, koulut, matkanjärjestäjät, suurlähetystöt sekä viranomaiset. Tukenasi on kahden hengen tiimi, jonka kanssa hoidatte niin neuvottelut, sopimukset, viisumit ja lentoliput sekä ohjelmien kehitystyön. Yhdessä annatte kaiken tarvittavan tuen oppilaille ja perheille vaihto-ohjelman aikana, ja teet läheistä yhteistyötä myös markkinoinnin ja viestinnän kanssa. Innostut digistä ja teknologiasta toiminnan mahdollistajana ja tehostajana, ja otat vastuuta sen kehittämisestä edelleen.

Nautit ihmisten kohtaamisesta, ja sydämestäsi löytyy nuorten asioille oma erityinen paikkansa. Koska nuorten kanssa sattuu ja tapahtuu, on tärkeää, että olet kärsivällinen, aina palvelualtis ja äärimmäisen ratkaisukeskeinen. 

Olet suorittanut vähintään AMK-tutkinnon. Suuri osa työkavereistasi on ympäri maailman eri aikavyöhykkeillä, joten joustavuus ja erinomainen kirjallinen ja puhuttu englannin kielen taito ovat välttämättömiä. Sinulla on vähintään 5 vuoden työkokemus yritysmaailmassa toimimisesta, sopiva määrä liiketoimintaosaamista sekä näyttöjä asiakassuhteiden menestyksekkäästä hoitamisesta. Tartut toimeen, teet päätöksiä, saat aikaan ja inspiroidut uuden tekemisestä vanhaa arvostaen. Teet säännöllisesti yhteistyötä AFS:n sitoutuneen vapaaehtoisverkoston kanssa, joten not-for-profit puolen arvostus ja ymmärrys on tärkeää.

Helsingin Kalasataman viihtyisässä toimistossamme sinua jo kovasti odottaa järjestömme missioon vahvasti sitoutunut ja ammattimaisesti toimiva Suomen tiimi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa tehtävissä nuorten kansainvälistymisen parissa. Tukenasi on kansainvälisen organisaation osaava tiimi ja prosessit. Tervetuloa joukkoomme tekemään maailmasta entistäkin parempi paikka.

Kiinnostuitko? 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi verkossa “HAE”-painikkeen kautta palkkatoiveineen 14.3.2021 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa

AFS:n toiminnanjohtaja Anja Kahri, p. 040 544 2346
sekä rekrytoinnin yhteistyökumppanimme Senior Consultant Heli Villa, Experis, p. 050 5703 680.

Odotamme soittoasi pe 26.2. klo 13 – 14, ke 3.3. klo 11 – 12 tai pe 12.3. klo 11 – 12.