AFS kouluttaa vapaaehtoisiaanSäännöllisiä koulutuksia vapaaehtoisille ovat marraskuussa järjestettävät Syyspäivät sekä maaliskuussa Kevätkohtaaminen. Lisäksi järjestetään paikallisia koulutuksia mm. yhdyshenkilöille. Kaikki vapaaehtoiset, jotka ovat mukana paikallisyhdistysten toiminnassa, saavat kutsun tuleviin koulutuksiin.

Koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa AFS:n oma kouluttajarengas. Se koostuu kokeneista vapaaehtoisista, jotka haluavat auttaa uusia vapaaehtoisia pääsemään mukaan toimintaan. Lisäksi kouluttajina toimivat eri alojen ammattilaiset.


Syyspäivät


Syyspäivät on teemaviikonloppu, jonne kaikki vapaaehtoiset - sekä uudet että kokeneet - ovat tervetulleita! Tarjolla on herättäviä puheenvuoroja ja käytännönläheisiä työpajoja. Seuraavat Syyspäivät järjestetään 31.10.-1.11.2015 Espoossa


Kevätkohtaaminen


Seuraava Kevätkohtaaminen järjestetään Tampereella maaliskuussa 2016. Kevätkohtaamisessa paikallisyhdistysten avainvapaaehtoiset kohtaavat kasvotusten. Viikonloppuun mahtuu koulutusta, tulevan vuoden suunnittelua ja Suomen AFS:n vuosikokous sekä tietysti hulvattomia hetkiä yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa!

Tunnelmia aiemmista koulutuksista voit vilkaista Suomen AFS:n Facebook-sivuilta.