Kielikurssille Englantiin kesällä 2017


AFS tarjoaa kesäisin kieli- ja kansainvälisyyskursseja Englannissa. Kurssille saapuu osallistujia useasta eri maasta ympäri maailmaa. Pääset siis harjoittelemaan kielitaitoasi ja osaksi kansainvälistä nuorten ryhmää. Kursseja järjestetään heinä-elokuussa kaksi: toinen 13-16-vuotiaille ja toinen 15-17-vuotiaille.

Ensimmäinen leiri, joka on suunnattu 13-16-vuotiaille järjestetään 17.7.-29.7.2017.
Toinen leiri, joka on suunnattu 15-17-vuotiaille järjestetään 31.7.-12.8.2017.

Osallistumismaksu kieli- ja kansainvälisyyskurssille vuonna 2017 on 2650 euroa. Peruutusturvamaksu 800 euroa maksetaan heti ohjelmaan hyväksymisen jälkeen. Loput 1850 euroa maksetaan 1.6.2017 mennessä. Hintaan sisältyvät lennot Helsinki - Lontoo - Helsinki, paikalliset kuljetukset, opetus, majoitus kahden hengen huoneissa, täysihoito, kattava sairaus- ja tapaturmavakuutus sekä ohjelman aikana järjestettävä opintomatka Lontooseen ja puolen päivän retki.


Sutton Valence School


Kesäkurssit järjestetään Englannin puutarhaksi kutsutussa vehreässä Kentissä, Suur-Lontoon kupeessa. Sutton Valence School on perinteinen ja arvostettu koulu, joka on perustettu vuonna 1576. Koulun alueella on monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja uima-allas.

Kurssilla panostataan erityisesti opetuksen ja muun toiminnan laatuun. Paikalla on yksi ohjaaja neljää opiskelijaa kohti. Opiskelun lisäksi meille on tärkeää, että kurssilla on opiskelun lisäksi hauskaa. Iltaisin on tarjolla yhteistä ohjattua tekemistä ja vapaa-ajalla ehdit tutustua useista eri maista tuleviin nuoriin. Viimeisenä päivänä järjestetään kurssilaisten yhteiset päättäjäisjuhlat.

Kuvia vuoden aikaisempien vuosien kursseista löydät täältä sekä kuvia ja kommentteja täältä.


Englantia ja kansainvälisyystaitoja


Kielikurssiin kuuluu 4 tuntia englannin kielen opetusta päivittäin. Kurssin sisällöstä vastaavat AFS:n ohjaajat sekä kokeneet englantilaiset opettajat. Kahden viikon aikana syvennytään englannin kieliopintojen lisäksi kansainvälisyysteemaan. Kurssin jälkeen osallistujat ovat entistä valmiimpia toimimaan erilaisista kulttuureista tulevien ihmisten kanssa.

Kurssi ei ole pelkästään perinteinen kielikurssi. Oppituntien lisäksi kurssilla on paljon erilaisia ryhmätöitä, joissa kielitaidon lisäksi kehittyvät kansainvälisyystaidot. Useimmilla päivillä on oma teemansa, johon keskitytään esimerkiksi videoprojektien avulla. Iltaisin osallistujat voivat valita mieleisensä harrastusryhmän. Ryhmät voivat liittyä musiikkiin, taiteeseen, urheiluun tai vaikkapa hengenpelastukseen. Koulun alueella on erinomaiset urheilupaikat ja joka päivä on mahdollista osallistua liikunnallisiin aktiviteetteihin.

Yksi kurssin parhaista puolista on, että kaikki osallistujat sitoutuvat puhumaan kurssin aikana vain englantia. Jokaisella kurssilla on osallistujia useasta eri maasta. Osallistujat pyritään aina sijoittamaan samaan huoneeseen toisesta maasta kotoisin olevan nuoren kanssa. Tämä tukee sekä kielen oppimista että uusien ystävyysssuhteiden syntymistä.

Kurssin ohjelmaan kuuluu myös päiväretki Lontooseen sekä puolen päivän mittainen vierailu johonkin lähikaupungeista. Tutustu suuntaa antaavaan ohjelmaan.


Ilmoittautuminen

Voit hakea valitsemaasi maahan jo vuotta ennen lähtöä. Aloita luomalla itsellesi käyttäjätunnus. Sen jälkeen pääset täyttämään vaihto-oppilashakemusta.

Klikkaa hakemukseen

Lisätietoja:
Emmi Uutela, ohjelmakoordinaattori
emmi.uutela@afs.org, puh. 09 251 37358