Tutustu vaihto-oppilaisiin


Suomeen tulee vuosittain yli 200 AFS-vaihto-oppilasta ympäri maailmaa. Ehkä joku heistä löytää kodin teidän perheenne luota?

Pääsette tutustumaan oppilaiden kuvauksiin AFS:n ekstranetissä. Kuvaukset ovat salasanan takana, joten täyttäkää ensin isäntäperhelomake tai pyytäkää salasana AFS-toimistosta.

>>> Klikkaa tästä ja kirjaudu tästä ekstranettiin >>>>

Voitte pyytää lisätietoa vaihto-oppilaista, jotka tuntuvat sopivilta perheeseenne. Saatte vaihto-oppilaan hakemuksen tutustuttavaksi ja voitte sen jälkeen tehdä päätöksen isäntäperheeksi ryhtymisestä. Noin viikko sen jälkeen kun olette vahvistaneet kenen oppilaan isäntäperheeksi haluatte ryhtyä, voitte jo aloittaa yhteydenpidon uuden perheenjäsenenne kanssa.


AFS:n Suomi 100 v -valokuvakilpailu


Säännöt
Millainen on sinun Suomesi? Mitä näyttäisit Suomesta tänne tulevalle vaihto-oppilaalle? Jos sinun pitäisi valita yksi kuva, jolla kerrot Suomesta ulkomaalaiselle nuorelle, joka tulee Suomeen asumaan isäntäperheeseen ja tutustumaan paikalliseen kulttuuriin, mikä kuva se olisi?
Valitse kuva ja lähetä se meille ja osallistu kilpailuun.

Kilpailuun osallistuminen
Kilpailu on avoin kaikille ja siihen osallistutaan Suomessa otetuilla valokuvilla.
1. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä valokuvan ja omat yhteystietonsa (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) sähköpostitse osoitteeseen kilpailu@afs.org
TAI
2. Osallistu Instagramissa jakamalla kuvasi #AFSsuomi100 ja merkitsemällä @afsfinland kuvaasi. Kaikki kyseisellä aihetunnisteella merkityt kuvat otetaan huomioon kilpailussa. Instagramissa osallistuaksesi tilisi tulee olla julkinen, jotta voit osallistua kuvallasi kilpailuun.

Kilpailuaika
Kilpailuaika on 15.2.- 1.9.2017. Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu valokuvan perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

Kilpailukuvat
Kuvaajalla on oltava lähettämäänsä kuviin täydet oikeudet. Kodin, pihan tai muun suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on saatava lupa kuvan julkaisuun. Kuvien tulee olla kuvaajan itsensä ottamia. Kilpailun järjestää AFS Intercultural Programs Finland ry.

Palkinto
Parhaan valokuvan lähettäjä palkitaan kylpyläviikonlopulla. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja annetaan tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta.

Oikeudet
Oikeudet kilpailukuviin säilyvät kuvaajilla. Osallistujien kuvia voidaan käyttää AFS Intercultural Programs ry:n tiedotuksessa eri medioissa esim. järjestön nettisivut, painotuotteet, Facebook, Twitter ja Instagram sekä kilpailun markkinoinnissa ja voittajien julkistamisessa. Muusta käytöstä sovitaan aina erikseen osallistujan kanssa.