AFS:n Suomi 100v. valokuvakilpailu

Säännöt

Suomi 100v. valokuvakilpailu 
Millainen on sinun Suomesi? Mitä näyttäisit Suomesta tänne tulevalle vaihto-oppilaalle? Jos sinun pitäisi valita yksi kuva, jolla kerrot Suomesta ulkomaalaiselle nuorelle, joka tulee Suomeen asumaan isäntäperheeseen ja tutustumaan paikalliseen kulttuuriin, mikä kuva se olisi?

Valitse kuva, lähetä se meille ja osallistu kilpailuun.

Kilpailuun osallistuminen
Kilpailu on avoin kaikille ja siihen osallistutaan Suomessa otetuilla valokuvilla.

  1. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä valokuvan ja omat yhteystietonsa (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) sähköpostitse osoitteeseen kilpailu@afs.org.
  2. Osallistu Instagramissa jakamalla kuvasi #AFSsuomi100 ja merkitsemällä @afsfinland kuvaasi. Kaikki kyseisellä aihetunnisteella merkityt kuvat otetaan huomioon kilpailussa. Instagramissa osallistuaksesi tilisi tulee olla julkinen, jotta voit osallistua kuvallasi kilpailuun.

Kilpailuaika
Kilpailuaika on 15.2.2017 – 1.9.2017. Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

 Kilpailukuvat
Kuvaajalla on oltava lähettämäänsä kuviin täydet oikeudet. Kodin, pihan tai muun suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on saatava lupa kuvan julkaisuun. Kuvien tulee olla kuvaajan itsensä ottamia. Kilpailun järjestää AFS Intercultural Programs Finland ry.

 Palkinnon lunastus ja rajoitteet
Parhaan valokuvan lähettäjä palkitaan kylpyläviikonlopulla. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja annetaan tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta. Julkaisemme kuukausittain ”kuukauden kuvan”, mutta vasta kilpailuajan päätyttyä valitsemme kuvan, jonka ottaja voittaa palkinnon. 

 Oikeudet
Oikeudet kilpailukuviin säilyvät kuvaajilla. Osallistujien kuvia voidaan käyttää AFS Intercultural Programs ry:n tiedotuksessa eri medioissa esim. järjestön nettisivut, painotuotteet, Facebook, Twitter ja Instagram sekä kilpailun markkinoinnissa ja voittajien julkistamisessa. Muusta käytöstä sovitaan aina erikseen osallistujan kanssa.

Puuttuuko sinulta käyttäjätunnus?

Kaikki vapaaehtoiset saavat henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen AFS:n ekstranettiin. Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, voit pyytää uuden täältä.

Isäntäperheet

Pääset lukemaan AFS-toimiston kirjeitä, ohjeita ja lomakkeita ilman salasanaa sivulla Isäntäperheeksi > Materiaalia. Uusien vaihto-oppilaiden kuvaukset löytyvät jatkossakin salasanan takaa ekstranetistä. Voit kirjautua ekstranettiin samalla tunnuksella, jonka valitsit täyttäessäsi isäntäperhelomaketta. Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, voit pyytää uuden täältä.

Suomalaiset vaihto-oppilaat

Näet vaihto-oppilaille kerätyn materiaalin kun kirjaudut vaihto-oppilashakemukseesi.